Askeri tesise saldırı

EKONOMİ 19.05.2021 - 01:34, Güncelleme: 19.05.2021 - 01:35
 

Askeri tesise saldırı

Henüz sebebi bilinmeyen patlamanın sesi kentin bir çok noktasında duyuldu, ardından kentte siren sesleri duyuldu. Bölgedeki kaynaklar, patlamanın 8. Ana Jet Üssü civarında olduğunu söyledi.

haberimizvar.net Diyarbakır'da henüz sebebi bilinmeyen bir patlama meydana gelirken, patlamanın sesi kentin bir çok noktasında duyuldu. Ardından, kentte siren sesleri duyuldu. Bölgedeki kaynaklar, patlamanın 8. Ana Jet Üssü civarında olduğunu söyledi.  Diyarbakır'da saat 00:52 itibariyle 2. bir patlama daha meydana geldiği bildirildi. Bakan Soylu: Diyarbakır’da bir askeri tesise 2 maket uçakla saldırı teşebbüsünde bulunuldu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Diyarbakır’da bir askeri tesise 2 maket uçakla saldırı teşebbüsünde bulunulmuş, maket uçaklar etkisiz hale getirilmiştir. Herhangi bir zaiyat yoktur" açıklamasında bulundu.  
Henüz sebebi bilinmeyen patlamanın sesi kentin bir çok noktasında duyuldu, ardından kentte siren sesleri duyuldu. Bölgedeki kaynaklar, patlamanın 8. Ana Jet Üssü civarında olduğunu söyledi.

haberimizvar.net

Diyarbakır'da henüz sebebi bilinmeyen bir patlama meydana gelirken, patlamanın sesi kentin bir çok noktasında duyuldu. Ardından, kentte siren sesleri duyuldu. Bölgedeki kaynaklar, patlamanın 8. Ana Jet Üssü civarında olduğunu söyledi. 

Diyarbakır'da saat 00:52 itibariyle 2. bir patlama daha meydana geldiği bildirildi.

Bakan Soylu: Diyarbakır’da bir askeri tesise 2 maket uçakla saldırı teşebbüsünde bulunuldu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Diyarbakır’da bir askeri tesise 2 maket uçakla saldırı teşebbüsünde bulunulmuş, maket uçaklar etkisiz hale getirilmiştir. Herhangi bir zaiyat yoktur" açıklamasında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.