Cumhurbaşkanlığı’ndan Peker'e yanıt

GÜNDEM 30.05.2021 - 17:31, Güncelleme: 30.05.2021 - 17:31
 

Cumhurbaşkanlığı’ndan Peker'e yanıt

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, hakkında "organize suç örgütü yöneticisi ve üyesi olmak" suçlamasıyla soruşturma başlatılan Sedat Peker’e yanıt verdi…

haberimizvar.net- Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, hakkında "organize suç örgütü yöneticisi ve üyesi olmak" suçlamasıyla soruşturma başlatılan Sedat Peker’in 8. videosu üzerine açıklamalarda bulundu. Oktay Saral, Peker’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında da “Helalleşeceğiz ağabey” dediği video üzerine “Devletimiz gerekeni yapacak” dedi. Saral, “Peker, yaptığı ipe sapa gelmez açıklamalarla iradesinin dışında Türkiye düşmanları ve içerideki bilumum şer ittifaklarının emrinde olduğunu ortaya koymuştur. Devletimiz gerekeni yapacak ve hiç bir güç bu ülkenin bu tarz hezeyanlarla sarsılamayacağını öğrenecek” ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, hakkında "organize suç örgütü yöneticisi ve üyesi olmak" suçlamasıyla soruşturma başlatılan Sedat Peker’e yanıt verdi…

haberimizvar.net- Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, hakkında "organize suç örgütü yöneticisi ve üyesi olmak" suçlamasıyla soruşturma başlatılan Sedat Peker’in 8. videosu üzerine açıklamalarda bulundu.

Oktay Saral, Peker’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında da “Helalleşeceğiz ağabey” dediği video üzerine “Devletimiz gerekeni yapacak” dedi.

Saral, “Peker, yaptığı ipe sapa gelmez açıklamalarla iradesinin dışında Türkiye düşmanları ve içerideki bilumum şer ittifaklarının emrinde olduğunu ortaya koymuştur. Devletimiz gerekeni yapacak ve hiç bir güç bu ülkenin bu tarz hezeyanlarla sarsılamayacağını öğrenecek” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.