Rusya Türkiye’ye uçuş yasağını uzattı

TURİZM 01.06.2021 - 09:48, Güncelleme: 01.06.2021 - 09:48
 

Rusya Türkiye’ye uçuş yasağını uzattı

Rusya Türkiye’ye uçuş yasağının 21 Haziran’a kadar uzatıldığını duyurdu.

haberimizvar.net-  Rusya Koronavirüsle Mücadele Merkezi, koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye ve Tanzanya’ya uçuş yasağının uzatıldığını bildirdi. Yapılan açıklamada, “Türkiye ve Tanzanya’daki ağır epidemiyolojik durum dikkate alınarak mevcut uçuş kısıtlamalarını 21 Haziran 2021 tarihine kadar uzatma yönünde kararı alındı” ifadelerine yer verildi. Açıklamada İngiltere’ye yönelik uçuş yasağının 2 Haziran’dan itibaren kalkacağı ifade edilirken Moskova-Londra düzenli seferlerin haftada 3 kez olmak üzere tekrar yapılacağı aktarıldı. 8 ÜLKEYE UÇUŞLAR BAŞLATILIYOR 10 Haziran’dan başlayarak Avusturya, Macaristan, Lübnan, Lüksemburg, Mauritius, Fas ve Hırvatistan’a düzenli seferlerin, Arnavutluk’a da charter uçuşların yeniden başlatılacağı kaydedilen açıklamada, ayrıca Belarus, Yunanistan, Azerbaycan, Ermenistan, Katar, Özbekistan, Tacikistan, Mısır ve Sırbistan’a sefer sayılarının artırılacağı bilgisi verildi. Açıklamada Moskova-Münih seferlerinin de yeniden başlayacağı belirtildi. TÜRK HEYETİ RUSYA’YA GİTMİŞTİ Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile gittiği Rusya’nın başkenti Moskova’daki temasları sonrasında Vnukovo Havalimanı’nda açıklamalarda bulunmuştu. Türkiye ile Rusya arasında kısıtlanan hava trafiğine ilişkin de temaslarda bulunduğunu kaydeden Ersoy, “Raporların değerlendirilmesi sonucunda bize en kısa süre içerisinde döneceklerini söylediler. Çok kısa bir sürede netleşecektir” demişti. 
Rusya Türkiye’ye uçuş yasağının 21 Haziran’a kadar uzatıldığını duyurdu.

haberimizvar.net-  Rusya Koronavirüsle Mücadele Merkezi, koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye ve Tanzanya’ya uçuş yasağının uzatıldığını bildirdi. Yapılan açıklamada, “Türkiye ve Tanzanya’daki ağır epidemiyolojik durum dikkate alınarak mevcut uçuş kısıtlamalarını 21 Haziran 2021 tarihine kadar uzatma yönünde kararı alındı” ifadelerine yer verildi. Açıklamada İngiltere’ye yönelik uçuş yasağının 2 Haziran’dan itibaren kalkacağı ifade edilirken Moskova-Londra düzenli seferlerin haftada 3 kez olmak üzere tekrar yapılacağı aktarıldı.

8 ÜLKEYE UÇUŞLAR BAŞLATILIYOR

10 Haziran’dan başlayarak Avusturya, Macaristan, Lübnan, Lüksemburg, Mauritius, Fas ve Hırvatistan’a düzenli seferlerin, Arnavutluk’a da charter uçuşların yeniden başlatılacağı kaydedilen açıklamada, ayrıca Belarus, Yunanistan, Azerbaycan, Ermenistan, Katar, Özbekistan, Tacikistan, Mısır ve Sırbistan’a sefer sayılarının artırılacağı bilgisi verildi. Açıklamada Moskova-Münih seferlerinin de yeniden başlayacağı belirtildi.

TÜRK HEYETİ RUSYA’YA GİTMİŞTİ

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile gittiği Rusya’nın başkenti Moskova’daki temasları sonrasında Vnukovo Havalimanı’nda açıklamalarda bulunmuştu. Türkiye ile Rusya arasında kısıtlanan hava trafiğine ilişkin de temaslarda bulunduğunu kaydeden Ersoy, “Raporların değerlendirilmesi sonucunda bize en kısa süre içerisinde döneceklerini söylediler. Çok kısa bir sürede netleşecektir” demişti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.