Aslı Baykal’dan ‘yeni parti’ iddialarına yanıt

SİYASET 02.06.2021 - 13:32, Güncelleme: 02.06.2021 - 14:03
 

Aslı Baykal’dan ‘yeni parti’ iddialarına yanıt

CHP’nin gidişatından rahatsız olduğu ve yeni parti kuracağı iddialarına yanıt veren Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal, “CHP hepimizin özgürce siyaset yapacağı tek çatıdır” dedi.

haberimizvar.net- Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal’ın ‘CHP’deki gidişattan rahatsız olduğunu’ ve ‘Anadolu’yu dolaşarak partileşme sürecine gireceğini’ öne sürdü. Bu iddialara sosyal medya hesabından yanıt veren Aslı Baykal, özgürce siyaset yapacakları tek çatının CHP olduğunu belirtti. BEN DENİZ BAYKAL’IN KIZIYIM Aslı Baykal şu açıklamaları yaptı: “Basın organlarında yeni bir parti kuracağım yönünde sık sık çıkan haberler dolayısıyla bir açıklama yapmak istedim. Cumhuriyet Halk Partisi, devletimizin kurucusu Büyük Atatürk’ün kurduğu büyük bir misyon partisidir. Hiç şüphe yok ki, Cumhuriyeti kuran partidir. CHP’nin misyonu Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar bağımsız bir devlet olarak yaşatmaktır. Ben kendisini bu büyük ideale adamış bir ailenin, bir babanın kızıyım. Deniz Baykal’ın kızıyım”. CHP ÖZGÜR SİYASETİN ÇATISI “Akademik kariyerimin ardından yaşamımın bu anında ve gelecekte bu büyük mirasın sarsılmaz savunucusu olacağımdan kimsenin kuşkusu olmaması gerekir. Ülkemizin büyük tehditlerle yüz yüze olduğu bir süreçten geçiyoruz. Türkiye’nin CHP’ye her zamankinden fazla ihtiyacı vardır. Halkımızın tek ümit kaynağı CHP’dir. Bu nedenle, hepimiz, bölünmenin, parçalanmanın; ülkemize, demokrasimize, Cumhuriyet ve Atatürk ideallerine zarar vereceğini bilmeliyiz. CHP birlik ve beraberliğimizin adresidir ve hepimizin özgürce siyaset yapacağı tek çatıdır”.   İLGİLİ HABER :  Baykal'dan yeni siyasi hesaplar  
CHP’nin gidişatından rahatsız olduğu ve yeni parti kuracağı iddialarına yanıt veren Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal, “CHP hepimizin özgürce siyaset yapacağı tek çatıdır” dedi.

haberimizvar.net- Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal’ın ‘CHP’deki gidişattan rahatsız olduğunu’ ve ‘Anadolu’yu dolaşarak partileşme sürecine gireceğini’ öne sürdü. Bu iddialara sosyal medya hesabından yanıt veren Aslı Baykal, özgürce siyaset yapacakları tek çatının CHP olduğunu belirtti.

BEN DENİZ BAYKAL’IN KIZIYIM

Aslı Baykal şu açıklamaları yaptı: “Basın organlarında yeni bir parti kuracağım yönünde sık sık çıkan haberler dolayısıyla bir açıklama yapmak istedim. Cumhuriyet Halk Partisi, devletimizin kurucusu Büyük Atatürk’ün kurduğu büyük bir misyon partisidir. Hiç şüphe yok ki, Cumhuriyeti kuran partidir. CHP’nin misyonu Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar bağımsız bir devlet olarak yaşatmaktır. Ben kendisini bu büyük ideale adamış bir ailenin, bir babanın kızıyım. Deniz Baykal’ın kızıyım”.

CHP ÖZGÜR SİYASETİN ÇATISI

“Akademik kariyerimin ardından yaşamımın bu anında ve gelecekte bu büyük mirasın sarsılmaz savunucusu olacağımdan kimsenin kuşkusu olmaması gerekir. Ülkemizin büyük tehditlerle yüz yüze olduğu bir süreçten geçiyoruz. Türkiye’nin CHP’ye her zamankinden fazla ihtiyacı vardır. Halkımızın tek ümit kaynağı CHP’dir. Bu nedenle, hepimiz, bölünmenin, parçalanmanın; ülkemize, demokrasimize, Cumhuriyet ve Atatürk ideallerine zarar vereceğini bilmeliyiz. CHP birlik ve beraberliğimizin adresidir ve hepimizin özgürce siyaset yapacağı tek çatıdır”.  
İLGİLİ HABER : 
Baykal'dan yeni siyasi hesaplar

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.