İstifa edeceğim!

GÜNDEM 03.06.2021 - 10:14, Güncelleme: 03.06.2021 - 10:14
 

İstifa edeceğim!

Antalya Baro Başkanı Balkan, genelde ile sürekli ertelenen baro seçiminin 26-27 Haziran'da yapılmaması halinde istifa edeceğini açıkladı

haberimizvar.net- Geçtiğimiz ekim ayından beri sürekli ertelenen baro seçimlerin ne zaman yapılacağı hálá netleşmedi. Seçimler pandemi gerekçesiyle sürekli ertelenirken, barolar asıl nedenin çoklu baro yapılanmasının tamamlaması olarak görüyor. Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan, baro seçimlerinin 26-27 Haziran'da yapılmaması halinde görevimden istifa edeceğini açıkladı.
Antalya Baro Başkanı Balkan, genelde ile sürekli ertelenen baro seçiminin 26-27 Haziran'da yapılmaması halinde istifa edeceğini açıkladı

haberimizvar.net- Geçtiğimiz ekim ayından beri sürekli ertelenen baro seçimlerin ne zaman yapılacağı hálá netleşmedi. Seçimler pandemi gerekçesiyle sürekli ertelenirken, barolar asıl nedenin çoklu baro yapılanmasının tamamlaması olarak görüyor.

Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan, baro seçimlerinin 26-27 Haziran'da yapılmaması halinde görevimden istifa edeceğini açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.