Antalya'daki kayıp kampçı 21 gündür aranıyor

YEREL 14.06.2021 - 11:07, Güncelleme: 14.06.2021 - 11:07
 

Antalya'daki kayıp kampçı 21 gündür aranıyor

Antalya'ya tatil için giden ve kampta kaybolan Mustafa Yıldırım’ın (60) izine, arama çalışmalarının 21'inci gününde de rastlanmadı.

haberimizvar.net- Kemer ilçesi Ulupınar Mahallesi'ndeki Çıralı kamp alanında tatilini geçiren Mustafa Yıldırım, 24 Mayıs'ta fotoğraf çekmek için dağlık alana gitti. Yıldırım'dan bir daha haber alamayan ve telefonla da ulaşamayan yakınları, jandarmadan yardım istedi. Yıldırım'ın bulunması için başlatılan arama çalışmalarına bugün de devam edildi. Antalya İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timinden 7, İHH İnsani Yardım Vakfı’ndan 21, AKUT Arama Kurtarma Derneği’nden 9 ve AFAD Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan 4 kişi tarafından Maden Koyu'ndan başlayan aramalar Tekirova Mahallesi ve Kumluca ilçesine doğru uzandı. Şu ana kadar yapılan aramalarda ise Mustafa Yıldırım'ın izine rastlanmadı.
Antalya'ya tatil için giden ve kampta kaybolan Mustafa Yıldırım’ın (60) izine, arama çalışmalarının 21'inci gününde de rastlanmadı.

haberimizvar.net-  Kemer ilçesi Ulupınar Mahallesi'ndeki Çıralı kamp alanında tatilini geçiren Mustafa Yıldırım,

24 Mayıs'ta fotoğraf çekmek için dağlık alana gitti. Yıldırım'dan bir daha haber alamayan ve

telefonla da ulaşamayan yakınları, jandarmadan yardım istedi. Yıldırım'ın bulunması için başlatılan arama çalışmalarına bugün de devam edildi. Antalya İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timinden 7, İHH İnsani Yardım Vakfı’ndan 21, AKUT Arama Kurtarma Derneği’nden 9 ve AFAD Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan 4 kişi tarafından Maden Koyu'ndan

başlayan aramalar Tekirova Mahallesi ve Kumluca ilçesine doğru uzandı. Şu ana kadar yapılan aramalarda ise Mustafa Yıldırım'ın izine rastlanmadı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.