AKP yıkılıp gidecek

SİYASET 25.06.2021 - 16:51, Güncelleme: 25.06.2021 - 17:06
 

AKP yıkılıp gidecek

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Sedat Peker’in açıklamaların sessiz kalan AKP’ye yüklendi

haberimizvar.net- Yazılı açıklama yapan CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, haftalardır gündemi sarsıyor. AKP iktidarıyla ilgili, devlet-siyaset-mafya ilişkileri ile ilgili birçok iddia ortaya atmış durumda” dedi. “Öyle yenilir yutulur cinsten iddialar değil. Fakat Saray cephesinden bu iddialara hiçbir cevap verilmiş değil. Ne Savcılar harekete geçmiş durumda ne de iddiaların muhatapları” diyen Şahin, açıklamasına şöyle devam etti:    “Türkiye bu tabloyu hak etmiyor. Burası bir muz cumhuriyeti mi, burası bir kabile devleti midir?  Maalesef iktidar sahipleriyle mafya devleti ortak yönetiyorlar. Cumhur İttifakı’nın üçüncü ortağı mafyadır! Kara para aklayanlar, siyasi destekle uyuşturucu ticareti yapanlar, mafyadan rüşvet alan siyasetçiler, mafya ile el ele verip ranta çökenler... Tarikatlardan, mafya babalarına, kara para aklayanlardan rüşvetçilere herkes bir köşeyi tutmuş vaziyette. İktidar lağım çukuruna düşmüştür. Bütünüyle kire pasa pisliğe bulanmıştır! İstedikleri kadar sandıktan kaçsınlar! İlk seçimde kurdukları bu kara düzenle birlikte yıkılıp gidecekler”
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Sedat Peker’in açıklamaların sessiz kalan AKP’ye yüklendi

haberimizvar.net- Yazılı açıklama yapan CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, haftalardır gündemi sarsıyor. AKP iktidarıyla ilgili, devlet-siyaset-mafya ilişkileri ile ilgili birçok iddia ortaya atmış durumda” dedi. “Öyle yenilir yutulur cinsten iddialar değil. Fakat Saray cephesinden bu iddialara hiçbir cevap verilmiş değil. Ne Savcılar harekete geçmiş durumda ne de iddiaların muhatapları” diyen Şahin, açıklamasına şöyle devam etti: 

 

“Türkiye bu tabloyu hak etmiyor. Burası bir muz cumhuriyeti mi, burası bir kabile devleti midir?  Maalesef iktidar sahipleriyle mafya devleti ortak yönetiyorlar. Cumhur İttifakı’nın üçüncü ortağı mafyadır! Kara para aklayanlar, siyasi destekle uyuşturucu ticareti yapanlar, mafyadan rüşvet alan siyasetçiler, mafya ile el ele verip ranta çökenler... Tarikatlardan, mafya babalarına, kara para aklayanlardan rüşvetçilere herkes bir köşeyi tutmuş vaziyette. İktidar lağım çukuruna düşmüştür. Bütünüyle kire pasa pisliğe bulanmıştır! İstedikleri kadar sandıktan kaçsınlar! İlk seçimde kurdukları bu kara düzenle birlikte yıkılıp gidecekler”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.