O şampanya 30 bin liraymış

GÜNDEM 30.06.2021 - 17:15, Güncelleme: 30.06.2021 - 17:15
 

O şampanya 30 bin liraymış

Egemen Bağış’ın 2011 yılında Avrupa Birliği Bakanı’yken gazeteci Ali Bayramoğlu ile uçakta açtırdığı şampanyanın 30 bin lira değerinde olduğu belirtildi.

haberimizvar.net- Türkiye’nin Prag Büyükelçisi Egemen Bağış’ın 2011 yılında gazeteci Ali Bayramoğlu’yla uçakta içtiği şampanyanın fiyatı dudak uçuklattı. O dönem Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakerecisi olan AKP’li Bağış’ın uçakta açtırdığı şampanyanın fiyatının 3 bin 500 dolar (30 bin TL) olduğu öğrenildi. Şampanyanın Krug Clos d’Ambonnay marka olduğunu belirten uzmanlar piyasadaki en pahalı şampanyalardan biri olduğunun altını çizdi. KRUG CLOS D’AMBONNAY MARKA  Egemen Bağış’ın Ali Bayramoğlu’yla fotoğrafını paylaşan Özgür Aybaş Teke adlı sosyal medya kullanıcısı, “30 bin liralık şampanya markası Krug Clos d’Ambonnay içiyor. Harbiden iyi makara geçmişler. Sorsanız günah derler” yorumunda bulundu. Fotoğrafların kara para aklama iddiasıyla Avusturya’da tutuklanan firari Sezgin Baran Korkmaz’a ait olduğu iddialarına yanıt veren gazeteci Bayramoğlu, “O fotoğraf 2011’de Egemen Bağış AB Başmüzakerecisi iken şimdi hatırlamadığım bir ülkeye yaptığı resmi yurtdışı ziyareti dönüşü devletin uçağında çekildi. Ben de gazeteci olarak o ziyareti izlemiştim. O tarihlerde Sezgin Baran Korkmaz muhtemelen henüz Kars’taydı. Şampanya da herhalde bakanın ikramıydı” dedi. 
Egemen Bağış’ın 2011 yılında Avrupa Birliği Bakanı’yken gazeteci Ali Bayramoğlu ile uçakta açtırdığı şampanyanın 30 bin lira değerinde olduğu belirtildi.

haberimizvar.net- Türkiye’nin Prag Büyükelçisi Egemen Bağış’ın 2011 yılında gazeteci Ali Bayramoğlu’yla uçakta içtiği şampanyanın fiyatı dudak uçuklattı. O dönem Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakerecisi olan AKP’li Bağış’ın uçakta açtırdığı şampanyanın fiyatının 3 bin 500 dolar (30 bin TL) olduğu öğrenildi. Şampanyanın Krug Clos d’Ambonnay marka olduğunu belirten uzmanlar piyasadaki en pahalı şampanyalardan biri olduğunun altını çizdi.

KRUG CLOS D’AMBONNAY MARKA 

Egemen Bağış’ın Ali Bayramoğlu’yla fotoğrafını paylaşan Özgür Aybaş Teke adlı sosyal medya kullanıcısı, “30 bin liralık şampanya markası Krug Clos d’Ambonnay içiyor. Harbiden iyi makara geçmişler. Sorsanız günah derler” yorumunda bulundu. Fotoğrafların kara para aklama iddiasıyla Avusturya’da tutuklanan firari Sezgin Baran Korkmaz’a ait olduğu iddialarına yanıt veren gazeteci Bayramoğlu, “O fotoğraf 2011’de Egemen Bağış AB Başmüzakerecisi iken şimdi hatırlamadığım bir ülkeye yaptığı resmi yurtdışı ziyareti dönüşü devletin uçağında çekildi. Ben de gazeteci olarak o ziyareti izlemiştim. O tarihlerde Sezgin Baran Korkmaz muhtemelen henüz Kars’taydı. Şampanya da herhalde bakanın ikramıydı” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.