24 saat geçmeden ikinci zam

EKONOMİ 02.07.2021 - 10:33, Güncelleme: 02.07.2021 - 10:33
 

24 saat geçmeden ikinci zam

Elektrik ve doğalgazdan sonra LPG fiyatlarına da peş peşe iki kere zam geldi. LPG fiyatlarına önce 25 kuruş zam yapıldı. Yapılan ikinci artırımla da zam 39 kuruşa çıktı.

haberimizvar.net-Elektrik, doğalgaz ve LPG fiyatları peş peşe zamlandı. Daha 24 saat bile geçmeden araç sahiplerine ikinci kötü haber geldi. LPG fiyatları yine arttı. Litre başına 25 kuruş olan ilk zam pompaya yansımayacak. İkinci zam ise LPG fiyatına eklenecek ve yarından itibaren fiyat 39 kuruş artacak. Peş peşe zamları Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) duyurdu. LPG FİYATLARINA 39 KURUŞ ZAM EPGİS'in sosyal medyada hesabından yapılan paylaşımda LPG fiyatlarının arttığı belirtildi. İlk olarak duyurulan 25 kuruşluk artış, mevcut uygulama olan Eşel Mobil Sistemi gereği ÖTV’den karşılandığı için pompa yansımayacak. İkinci zam ise pompa fiyatlarına yansıyacak. Böylece bu geceden itibaren geçerli olmak üzere LPG litre başına 39 kuruş zamlanacak. 
Elektrik ve doğalgazdan sonra LPG fiyatlarına da peş peşe iki kere zam geldi. LPG fiyatlarına önce 25 kuruş zam yapıldı. Yapılan ikinci artırımla da zam 39 kuruşa çıktı.

haberimizvar.net-Elektrik, doğalgaz ve LPG fiyatları peş peşe zamlandı. Daha 24 saat bile geçmeden araç sahiplerine ikinci kötü haber geldi. LPG fiyatları yine arttı. Litre başına 25 kuruş olan ilk zam pompaya yansımayacak. İkinci zam ise LPG fiyatına eklenecek ve yarından itibaren fiyat 39 kuruş artacak. Peş peşe zamları Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) duyurdu.

LPG FİYATLARINA 39 KURUŞ ZAM

EPGİS'in sosyal medyada hesabından yapılan paylaşımda LPG fiyatlarının arttığı belirtildi. İlk olarak duyurulan 25 kuruşluk artış, mevcut uygulama olan Eşel Mobil Sistemi gereği ÖTV’den karşılandığı için pompa yansımayacak. İkinci zam ise pompa fiyatlarına yansıyacak. Böylece bu geceden itibaren geçerli olmak üzere LPG litre başına 39 kuruş zamlanacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.