ANTİAD, White Party'de eğlendi

GÜNDEM 11.07.2021 - 17:36, Güncelleme: 11.07.2021 - 17:36
 

ANTİAD, White Party'de eğlendi

ANTALYA İş İnsanları Derneği (ANTİAD) 'Erdinç Karadeniz'le White Party'de buluştu. Partide üyeler arasında yapılan çekilişte altın kolyeden pırlanta yüzüğe, birçok hediye sahiplerini buldu.

haberimizvar.net- ANTİAD Erdinç Karadeniz'le White Party, Lara'da bir plajda düzenlendi. Partiye ANTİAD Başkanı Ferhat Yıldız, yönetim kurulu üyeleri, üyeler ve aileleri katıldı. Partide ilk olarak dans grubunun sahnede dans etmesinin ardından Erdinç Karadeniz şarkıyarıyla üyeleri eğlendirdi. Partinin sonuna doğru ise üyeler arasında çekiliş yapılarak altın kolyeden pırlanta yüzüğe birçok hediye sahiplerini buldu. 'BEYAZ SAYFA AÇTIK' ANTİAD Başkanı Ferhat Yıldız, “Yaşadığımız krizleri aşmanın tek yolu; ortak akıl, birlikte hareket etmek, işbirliği ve dayanışmadır. Bu nedenle Antalya İş İnsanları Derneği olarak kısıtlamaların kalkmasından sonra üyelerimiz arasında hem ticari, hem sosyal ilişkileri artırmak, motivasyonlarını yükseltmek, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmek için dernek faaliyetlerimizde beyaz sayfa açtık. Üyelerimiz aileleriyle birlikte epey süredir birbirlerinden ayrı kalan arkadaşlarını görerek hasret giderdi. Hem de yaşadığımız zor günleri geride bırakmak ümidiyle doyasıya eğlenme imkanı buldu" dedi.
ANTALYA İş İnsanları Derneği (ANTİAD) 'Erdinç Karadeniz'le White Party'de buluştu. Partide üyeler arasında yapılan çekilişte altın kolyeden pırlanta yüzüğe, birçok hediye sahiplerini buldu.

haberimizvar.net- ANTİAD Erdinç Karadeniz'le White Party, Lara'da bir plajda düzenlendi. Partiye ANTİAD Başkanı Ferhat Yıldız, yönetim kurulu üyeleri, üyeler ve aileleri katıldı. Partide ilk olarak dans grubunun sahnede dans etmesinin ardından Erdinç Karadeniz şarkıyarıyla üyeleri eğlendirdi. Partinin sonuna doğru ise üyeler arasında çekiliş yapılarak altın kolyeden pırlanta yüzüğe birçok hediye sahiplerini buldu.

'BEYAZ SAYFA AÇTIK'

ANTİAD Başkanı Ferhat Yıldız, “Yaşadığımız krizleri aşmanın tek yolu; ortak akıl, birlikte hareket etmek, işbirliği ve dayanışmadır. Bu nedenle Antalya İş İnsanları Derneği olarak kısıtlamaların kalkmasından sonra üyelerimiz arasında hem ticari, hem sosyal ilişkileri artırmak, motivasyonlarını yükseltmek, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmek için dernek faaliyetlerimizde beyaz sayfa açtık. Üyelerimiz aileleriyle birlikte epey süredir birbirlerinden ayrı kalan arkadaşlarını görerek hasret giderdi. Hem de yaşadığımız zor günleri geride bırakmak ümidiyle doyasıya eğlenme imkanı buldu" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.