Ailesinin yüzünü yere düşürdü

SİYASET 12.07.2021 - 14:32, Güncelleme: 12.07.2021 - 14:32
 

Ailesinin yüzünü yere düşürdü

Hakkındaki arama kararı nedeniyle gözaltına alınan Canan Kaftancıoğlu’nun kardeşi C.Ş. serbest bırakıldı. Kaftancıoğlu, “Biyolojik olarak kardeşimdir, ama ailesinin yüzünü yere düşürdü. Uzun yıllardır irtibatımız yok” dedi.

haberimizvar.net- CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun kardeşi C.Ş., Fatsa 1.Asliye Ceza Mahkemesi’nin, ‘hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanmak’ suçlamasıyla hakkında çıkarttığı arama kararı nedeniyle Fethiye’de dün gözaltına alındı.  C.Ş., polisteki işlemlerinin ardından bugün sevk edildiği Fethiye Adliyesi’nde çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Canan Kaftancıoğlu, kardeşinin gözaltına alındığını doğruladı, ancak uzun yıllardır bir irtibatları olmadığını söyledi. UZUN YILLARDIR İRTİBATIMIZ YOK Kaftancıoğlu sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: “Basında yer alan C.Ş haberleri hakkında (Ağabeyim Can Şahin’le karıştırılmaması ricasıyla)… Kendisinin biyolojik olarak kardeşim olduğu doğrudur, ancak annesinin babasının ve ailesinin yüzünü yere düşürdüğü andan itibaren ve iyi niyetle kendisine uzanan elleri de görmezden gelmesi üzerine kendisiyle çok çok uzun yıllardır hiçbir irtibatımız yoktur. Basında geçen olayla ilgili ise; ailesinin güvenini kötüye kullanmış birisi için, başkalarının güvenini kötüye kullanmamıştır diyememenin üzüntüsünü yaşıyorum. Hukuk karşısında işlemiş olduğu bir suç varsa eğer mutlaka cezasını çekecektir, çekmelidir”. 
Hakkındaki arama kararı nedeniyle gözaltına alınan Canan Kaftancıoğlu’nun kardeşi C.Ş. serbest bırakıldı. Kaftancıoğlu, “Biyolojik olarak kardeşimdir, ama ailesinin yüzünü yere düşürdü. Uzun yıllardır irtibatımız yok” dedi.

haberimizvar.net-  CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun kardeşi C.Ş., Fatsa 1.Asliye Ceza Mahkemesi’nin, ‘hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanmak’ suçlamasıyla hakkında çıkarttığı arama kararı nedeniyle Fethiye’de dün gözaltına alındı.  C.Ş., polisteki işlemlerinin ardından bugün sevk edildiği Fethiye Adliyesi’nde çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Canan Kaftancıoğlu, kardeşinin gözaltına alındığını doğruladı, ancak uzun yıllardır bir irtibatları olmadığını söyledi.

UZUN YILLARDIR İRTİBATIMIZ YOK

Kaftancıoğlu sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: “Basında yer alan C.Ş haberleri hakkında (Ağabeyim Can Şahin’le karıştırılmaması ricasıyla)… Kendisinin biyolojik olarak kardeşim olduğu doğrudur, ancak annesinin babasının ve ailesinin yüzünü yere düşürdüğü andan itibaren ve iyi niyetle kendisine uzanan elleri de görmezden gelmesi üzerine kendisiyle çok çok uzun yıllardır hiçbir irtibatımız yoktur. Basında geçen olayla ilgili ise; ailesinin güvenini kötüye kullanmış birisi için, başkalarının güvenini kötüye kullanmamıştır diyememenin üzüntüsünü yaşıyorum. Hukuk karşısında işlemiş olduğu bir suç varsa eğer mutlaka cezasını çekecektir, çekmelidir”. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.