'Orta Asya Türklerindenim sizi yakacağım'

GÜNDEM 17.07.2021 - 10:33, Güncelleme: 17.07.2021 - 10:39
 

'Orta Asya Türklerindenim sizi yakacağım'

HDP Elazığ il binasına gelen kimliği belirsiz bir kişi, partilileri tehdit etti: “Ben Orta Asya Türklerindenim. Sizi keseceğim, yakacağım, akıllı olun.”

haberimizvar.net-  Duvar'dan Ardıl Batmazın haberine göre, HDP Elazığ İl binasına gelen bir şahıs, parti yöneticilerini tehdit etti. Dün öğleden sonra saat 14.40 civarında yaşanan olaya ilişkin açıklama yapan HDP İl Eş Başkanı İmam Demirtaş, “Elinde çakmak, kapıyı çalıyor. ‘Siz burada ne iş yapıyorsunuz?’ gibi bir şey soruyor. Bir arkadaş da bakıyor kıyafetine, duruşuna, elleri de titriyor. Önce tinerci olarak algılıyor arkadaş ve yardımcı olmak için içeri buyur ediyor. Ancak içeri alınan bu şahıs, arkadaşlara tehditler savurmaya başlıyor. Arkadaşlar emniyete giderek ifade verdiler ve davacı oldular. Tipik bir hareketti. Birileri mi gönderdi, bir şey mi oldu bilemiyoruz” dedi. ‘HÜKÜMETİN AÇIKLAMALARINDAN CESARET ALIYORLAR’ Şahsın tek olmadığını, hükümetin açıkl amalarından cesaret aldıklarını savunan HDP İl Disiplin Kurulu Üyesi Ali Çelebi ise, “ 'Ben Orta Asya Türklerindenim. Sizi keseceğim, yakacağım, akıllı olun. Ne yaptığınızı biliyorum’ dedi ve ben de kendisini tutup dışarı attım. Emniyete ifade ve eşkâl verdik. Zaten kamerada da görüntüsü mevcut. İzmir’de bir arkadaşımıza saldırı oldu, orada şehit düştü. Yine Muğla’da bir saldırı gerçekleştirildi. Bence hükümetin açıklamalarından cesaret alıyorlar. Benzer olayların gelişmesi bununla alakalıdır. Aynı zamanda o şahsın tek olmadığını düşünüyorum. Birileri mutlaka o şahsı ya yönlendirdi ya da arkasında durdu” ifadelerini kullandı.    
HDP Elazığ il binasına gelen kimliği belirsiz bir kişi, partilileri tehdit etti: “Ben Orta Asya Türklerindenim. Sizi keseceğim, yakacağım, akıllı olun.”

haberimizvar.net-  Duvar'dan Ardıl Batmazın haberine göre, HDP Elazığ İl binasına gelen bir şahıs, parti yöneticilerini tehdit etti. Dün öğleden sonra saat 14.40 civarında yaşanan olaya ilişkin açıklama yapan HDP İl Eş Başkanı İmam Demirtaş, “Elinde çakmak, kapıyı çalıyor. ‘Siz burada ne iş yapıyorsunuz?’ gibi bir şey soruyor. Bir arkadaş da bakıyor kıyafetine, duruşuna, elleri de titriyor. Önce tinerci olarak algılıyor arkadaş ve yardımcı olmak için içeri buyur ediyor. Ancak içeri alınan bu şahıs, arkadaşlara tehditler savurmaya başlıyor. Arkadaşlar emniyete giderek ifade verdiler ve davacı oldular. Tipik bir hareketti. Birileri mi gönderdi, bir şey mi oldu bilemiyoruz” dedi.

‘HÜKÜMETİN AÇIKLAMALARINDAN CESARET ALIYORLAR’

Şahsın tek olmadığını, hükümetin açıkl amalarından cesaret aldıklarını savunan HDP İl Disiplin Kurulu Üyesi Ali Çelebi ise, “ 'Ben Orta Asya Türklerindenim. Sizi keseceğim, yakacağım, akıllı olun. Ne yaptığınızı biliyorum’ dedi ve ben de kendisini tutup dışarı attım. Emniyete ifade ve eşkâl verdik. Zaten kamerada da görüntüsü mevcut. İzmir’de bir arkadaşımıza saldırı oldu, orada şehit düştü. Yine Muğla’da bir saldırı gerçekleştirildi. Bence hükümetin açıklamalarından cesaret alıyorlar. Benzer olayların gelişmesi bununla alakalıdır. Aynı zamanda o şahsın tek olmadığını düşünüyorum. Birileri mutlaka o şahsı ya yönlendirdi ya da arkasında durdu” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.