Yeni yangınlar çıkıyor

GÜNDEM 28.07.2021 - 23:36, Güncelleme: 29.07.2021 - 10:45
 

Yeni yangınlar çıkıyor

Manavgat ilçesini cehenneme çeviren yangını söndürme çalışmaları sürerken, bölgede irili ufaklı başka yangınlar çıktığı da ileri sürüldü. Karaöz köyünde akşam saatlerinde çıkan ve evlere 500 metre kadar yaklaşan yangın kontrol altına alındı.

haberimizvar.net-  Antalya Manavgat’ta 4 ayrı noktada çıkan ve ilçeyi cehenneme çeviren orman yangınını söndürme çabaları devam ederken, bölgede irili ufaklı başka yangınlar çıktığı da belirtildi. İlçe merkezine 9 kilometre uzaklıktaki Karaöz mahallesinde akşam 21.00 sularında yangın çıktığını söyleyen köylüler, kısa sürede kontrol altına alındığını aktardı. Yangının evlere 500 metre kadar yaklaştığını aktaran köylüler, soğutma çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Yangın üzerine köye gelen jandarma ekiplerinin kendilerini uyardığını söyleyen köy halkı, “Bize ‘Dikkat edin, bu yangınları birileri çıkartıyor. Sabaha kadar gerekirse nöbet tutun. Şüphelendiğiniz şeyler olursa haber verin’ dediler. Tedirgin bir şekilde bekliyoruz” dedi.  İLGİLİ HABERİLER İÇİN GÖRSELE TIKLAYINIZ: ;  
Manavgat ilçesini cehenneme çeviren yangını söndürme çalışmaları sürerken, bölgede irili ufaklı başka yangınlar çıktığı da ileri sürüldü. Karaöz köyünde akşam saatlerinde çıkan ve evlere 500 metre kadar yaklaşan yangın kontrol altına alındı.

haberimizvar.net-   Antalya Manavgat’ta 4 ayrı noktada çıkan ve ilçeyi cehenneme çeviren orman yangınını söndürme çabaları devam ederken, bölgede irili ufaklı başka yangınlar çıktığı da belirtildi. İlçe merkezine 9 kilometre uzaklıktaki Karaöz mahallesinde akşam 21.00 sularında yangın çıktığını söyleyen köylüler, kısa sürede kontrol altına alındığını aktardı. Yangının evlere 500 metre kadar yaklaştığını aktaran köylüler, soğutma çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Yangın üzerine köye gelen jandarma ekiplerinin kendilerini uyardığını söyleyen köy halkı, “Bize ‘Dikkat edin, bu yangınları birileri çıkartıyor. Sabaha kadar gerekirse nöbet tutun. Şüphelendiğiniz şeyler olursa haber verin’ dediler. Tedirgin bir şekilde bekliyoruz” dedi. 

İLGİLİ HABERİLER İÇİN GÖRSELE TIKLAYINIZ: ;




























 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.