Manavgat için el ele

GÜNDEM 29.07.2021 - 12:37, Güncelleme: 29.07.2021 - 12:37
 

Manavgat için el ele

Manavgat’ta yangın devam ederken çok sayıda yurttaş bölgedeki halk için yiyecek ve içecek yardımı topluyor

haberimizvar.net-Manavgat’ta yangın devam ederken çok sayıda yurttaş bölgedeki halk için yiyecek ve içecek yardımı topluyor. Sosyal medyadan yapılan duyurular ile Manavgat’ta geceyi elektriksiz ve susuz geçiren yurttaşlar için her türlü yardımın gerektiği vurgulanıyor. Bu kapsamda  yiyecek, içecek ve barınma ile ilgili yardımlar dört elden toplanıp yangın bölgesine sevk ediliyor.   İLGİLİ HABERLER İÇİN GÖRSELE TIKLAYINIZ: ;  
Manavgat’ta yangın devam ederken çok sayıda yurttaş bölgedeki halk için yiyecek ve içecek yardımı topluyor

haberimizvar.net-Manavgat’ta yangın devam ederken çok sayıda yurttaş bölgedeki halk için yiyecek ve içecek yardımı topluyor. Sosyal medyadan yapılan duyurular ile Manavgat’ta geceyi elektriksiz ve susuz geçiren yurttaşlar için her türlü yardımın gerektiği vurgulanıyor. Bu kapsamda  yiyecek, içecek ve barınma ile ilgili yardımlar dört elden toplanıp yangın bölgesine sevk ediliyor.
 

İLGİLİ HABERLER İÇİN GÖRSELE TIKLAYINIZ: ;







































 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.