Manavgat tek yürek

GÜNDEM 29.07.2021 - 19:02, Güncelleme: 29.07.2021 - 19:02
 

Manavgat tek yürek

Manavgat Belediyesi’nin yaptığı yardım çağrısına kısa sürede çok sayıda vatandaş karşılık verdi

haberimizvar.net- Manavgat Belediyesi yangında zarar gören vatandaşlar için yardım çağrısı yaptı. Çağrıyı gören çok sayıda yurttaş kısa sürede yardımları yangın yerine ulaştırdı. Yardımda bulunanlara teşekkür eden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Yangından zarar gören vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla Atatürk Kültür Merkezi’nde oluşturduğumuz ‘’Yangın Dayanışma Merkezi’’mizde halkımızdan gelen yardımları almaya başladık. Bu zor günlerimizde birlik ve beraberliğimiz adına hassasiyetlerini gösteren tüm halkımıza yürekten teşekkür ediyorum” dedi.
Manavgat Belediyesi’nin yaptığı yardım çağrısına kısa sürede çok sayıda vatandaş karşılık verdi

haberimizvar.net-  Manavgat Belediyesi yangında zarar gören vatandaşlar için yardım çağrısı yaptı. Çağrıyı gören çok sayıda yurttaş kısa sürede yardımları yangın yerine ulaştırdı. Yardımda bulunanlara teşekkür eden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Yangından zarar gören vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla Atatürk Kültür Merkezi’nde oluşturduğumuz ‘’ Yangın Dayanışma Merkezi’’mizde halkımızdan gelen yardımları almaya başladık. Bu zor günlerimizde birlik ve beraberliğimiz adına hassasiyetlerini gösteren tüm halkımıza yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.