Antalya’da yeni yangınlar

GÜNDEM 29.07.2021 - 18:44, Güncelleme: 29.07.2021 - 19:44
 

Antalya’da yeni yangınlar

Antalya’nın Gündoğmuş ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle bir mahalle boşaltıldı. Alanya’da çıkan yangına da havadan ve karadan müdahale ediliyor.

haberimizvar.net- Antalya’nın Manavgat ilçesinde dün başlayan orman yangınına müdahale devam ederken yeni bir yangın da Gündoğmuş ilçesinde çıktı. Ortakonuş Mahallesi’ndeki ormanlık alanda başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayıldı. Bölgeye sevk edilen ekipler yangını kontrol altına almaya çalışıyor. Bölgedeki Yukarı Mahalle, tedbir amaçlı olarak boşaltıldı. Sarp bölgede yer aldığı için yangına müdahalenin güçlükle yürütüldüğü öğrenildi. ALANYA’DA DA YANGIN Antalya’nın Alanya ilçesine bağlı Yeniköy Mahallesi’ndeki ormanlık alanda da yangın çıktı. Durumun yetkililere bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda ekip yönlendirildi. Yerleşim yerine yakın olan yangına, havadan ve karadan müdahale ediliyor. Manavgat’ta devam eden yangın yerleşim yerlerine sıçramış, çok sayıda ev yanmıştı. Akseki’de gece saatlerinde çıkan yangında da Kepezbeleni Mahallesi’ndeki evlerin yüzde 80’i yanmıştı. İki yangında üç kişi ölmüştü.   İLGİLİ HABERLER İÇİN GÖRSELE TIKLAYINIZ: ;  
Antalya’nın Gündoğmuş ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle bir mahalle boşaltıldı. Alanya’da çıkan yangına da havadan ve karadan müdahale ediliyor.

haberimizvar.net- Antalya’nın Manavgat ilçesinde dün başlayan orman yangınına müdahale devam ederken yeni bir yangın da Gündoğmuş ilçesinde çıktı. Ortakonuş Mahallesi’ndeki ormanlık alanda başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayıldı. Bölgeye sevk edilen ekipler yangını kontrol altına almaya çalışıyor. Bölgedeki Yukarı Mahalle, tedbir amaçlı olarak boşaltıldı. Sarp bölgede yer aldığı için yangına müdahalenin güçlükle yürütüldüğü öğrenildi.

ALANYA’DA DA YANGIN

Antalya’nın Alanya ilçesine bağlı Yeniköy Mahallesi’ndeki ormanlık alanda da yangın çıktı. Durumun yetkililere bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda ekip yönlendirildi. Yerleşim yerine yakın olan yangına, havadan ve karadan müdahale ediliyor. Manavgat’ta devam eden yangın yerleşim yerlerine sıçramış, çok sayıda ev yanmıştı. Akseki’de gece saatlerinde çıkan yangında da Kepezbeleni Mahallesi’ndeki evlerin yüzde 80’i yanmıştı. İki yangında üç kişi ölmüştü.  

İLGİLİ HABERLER İÇİN GÖRSELE TIKLAYINIZ: ;










































 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.