İyi Parti seferber oldu

GÜNDEM 30.07.2021 - 11:23, Güncelleme: 30.07.2021 - 11:23
 

İyi Parti seferber oldu

İyi Parti Kalkınma Politikaları Başkan Yardımcısı Aykut Kaya, Manavgat için seferber olduklarını söyledi

haberimizvar.net- İyi Parti Kalkınma Politikaları Başkan Yardımcısı Aykut Kaya, Manavgat için seferber olduklarını söyledi. Sosyal medyadan durum paylaşan Kaya, “Biz, Türk Milleti olarak, yardımseverlik hususunda tüm dünyaya örnek olan bir milletiz. Her zaman birbirine kenetlenen, düşeni kaldıran bir ulusuz. Sıkıntının nerede olduğuna, kimde olduğuna bakmayız. Bu sefer de kendi memleketimiz Manavgatımızda büyük bir afet yaşadık. İYİ Parti olarak, Yangın felaketinde mağdur olan, evlerini, hayvanlarını ve mahsulünü kaybeden vatandaşlarımızı yalnız bırakmadık. Emeği geçen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
İyi Parti Kalkınma Politikaları Başkan Yardımcısı Aykut Kaya, Manavgat için seferber olduklarını söyledi

haberimizvar.net-  İyi Parti Kalkınma Politikaları Başkan Yardımcısı Aykut Kaya, Manavgat için seferber olduklarını söyledi. Sosyal medyadan durum paylaşan Kaya, “Biz, Türk Milleti olarak, yardımseverlik hususunda tüm dünyaya örnek olan bir milletiz. Her zaman birbirine kenetlenen, düşeni kaldıran bir ulusuz. Sıkıntının nerede olduğuna, kimde olduğuna bakmayız. Bu sefer de kendi memleketimiz Manavgatımızda büyük bir afet yaşadık. İYİ Parti olarak, Yangın felaketinde mağdur olan, evlerini, hayvanlarını ve mahsulünü kaybeden vatandaşlarımızı yalnız bırakmadık. Emeği geçen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.