Türkiye yanıyor /Denizli ve Isparta’da ordudan destek

GÜNDEM 04.08.2021 - 10:36, Güncelleme: 04.08.2021 - 10:41
 

Türkiye yanıyor /Denizli ve Isparta’da ordudan destek

Gazeteci İbrahim Haskoloğlu, valiliklerin çağrısı üzerine Denizli’de 11. Komando Tugayı’nın ve Isparta’da da Dağ Komando Okulu’nun yangın söndürme çalışmalarında görev aldığını duyurdu.

haberimizvar.net- Gazeteci İbrahim Haskaloğlu, Denizli ve Isparta valiliklerinin Türk Silahlı Kuvvetleri’nden (TSK) destek istediğini duyurdu. Twitter hesabından konuyla ilgili iki paylaşım yapan Haskaloğlu, ilk paylaşımında, “Türk Silahlı Kuvvetleri, Denizli Valiliğinin talebi üzerine bölgede çıkan yangına müdahale etmek üzere 11’inci Komando Tugay Komutanlığından iş makinaları ve personel görevlendirdi” dedi. DAĞ KOMANDOLARI GÖREV BAŞINDA İkinci paylaşımında da Isparta’dan haber veren Haskaloğlu, “Türk Silahlı Kuvvetleri, Isparta Valiliğinin talebi üzerine bölgedeki yangın söndürme faaliyetlerine destek için Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığından itfaiye, arazöz, dozer, su tankeri ve arazi araçları ile personel görevlendirdi” ifadelerini kullandı. 
Gazeteci İbrahim Haskoloğlu, valiliklerin çağrısı üzerine Denizli’de 11. Komando Tugayı’nın ve Isparta’da da Dağ Komando Okulu’nun yangın söndürme çalışmalarında görev aldığını duyurdu.

haberimizvar.net-  Gazeteci İbrahim Haskaloğlu, Denizli ve Isparta valiliklerinin Türk Silahlı Kuvvetleri’nden (TSK) destek istediğini duyurdu. Twitter hesabından konuyla ilgili iki paylaşım yapan Haskaloğlu, ilk paylaşımında, “Türk Silahlı Kuvvetleri, Denizli Valiliğinin talebi üzerine bölgede çıkan yangına müdahale etmek üzere 11’inci Komando Tugay Komutanlığından iş makinaları ve personel görevlendirdi” dedi.

DAĞ KOMANDOLARI GÖREV BAŞINDA

İkinci paylaşımında da Isparta’dan haber veren Haskaloğlu, “Türk Silahlı Kuvvetleri, Isparta Valiliğinin talebi üzerine bölgedeki yangın söndürme faaliyetlerine destek için Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığından itfaiye, arazöz, dozer, su tankeri ve arazi araçları ile personel görevlendirdi” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.