Polemik değil çözüm partisiyiz

SİYASET 18.08.2021 - 10:26, Güncelleme: 18.08.2021 - 10:26
 

Polemik değil çözüm partisiyiz

TDP Antalya İl Başkanı Arman Karadağ, “TDP vizyonu, planlaması ve donanımlı kadrolarıyla sorunların değil çözümün hedef alındığı bir partidir. Bunu en kısa zamanda herkese ispat edeceğiz” dedi

haberimizvar.ent- Türkiye Değişim Partisi (TDP) Antalya İl Başkanı Arman Karadağ, Genel Başkan Mustafa Sarıgül’ün “Reaksiyon değil, çözüm ve aksiyon hareketiyiz” söylemine dikkat çekerek, “Türkiye Değişim Partisi polemiklerin, kaosun değil çözümün esas alındığı bir partidir. Ekonomimiz dibe vurmuş, devletimizin saygınlığı yok olmuştur. Biz TDP olarak köy köy, kasaba kasaba milletimizin derdine derman olacağız” dedi. TDP'nin vizyonu, planlaması ve donanımlı kadrolarıyla Türkiye’nin kalkınması, refahı için çalışmaya hazır olduğunu dile getiren Karadağ, “Genel başkanımızın sıklıkla ifade ettiği gibi güçlü Türkiye'yi hep beraber yeniden inşa edeceğiz. ‘Değişim’ kapısından yüzbinlerce yurttaşımızla birlikte girecek ve  ülkemizi elbirliğiyle yeniden inşa edeceğiz" diye konuştu.   ALTERNATİF OLACAĞIZ TDP’nin ülkenin birlik ve bütünlüğünü esas aldığını da kaydeden Karadağ şöyle devam etti: “Devletimizin çıkarları, her şeyin üzerindendir. Biz muhalefet değil alternatif olacağız. Çünkü bizim işimiz çare bulmak, mutlu bir Türkiye yaratmak. Biz bu düzenin partisi değiliz, halkın bizatihi kendisiyiz. Bugün memleketin hali kötü. Tarım ve turizmin başkenti Antalya’mızda  tehlike çanları çalıyor. TDP olarak tarımda alım garantisi getireceğiz. Turizmde gerekli tedbirleri alarak her iki sektörde de yeniden şahlanmayı sağlayacağız. İlçe kongrelerimizi bitirdik. 26 Ağustos’ta il kongremizi de yaparak Eylül ayındaki büyük kurultayımıza katılacağız. Bununla birlikte seçime girme hakkını elde edeceğiz. Büyük değişim için biz hazırız.” 
TDP Antalya İl Başkanı Arman Karadağ, “TDP vizyonu, planlaması ve donanımlı kadrolarıyla sorunların değil çözümün hedef alındığı bir partidir. Bunu en kısa zamanda herkese ispat edeceğiz” dedi

haberimizvar.ent- Türkiye Değişim Partisi (TDP) Antalya İl Başkanı Arman Karadağ, Genel Başkan Mustafa Sarıgül’ün “Reaksiyon değil, çözüm ve aksiyon hareketiyiz” söylemine dikkat çekerek, “Türkiye Değişim Partisi polemiklerin, kaosun değil çözümün esas alındığı bir partidir. Ekonomimiz dibe vurmuş, devletimizin saygınlığı yok olmuştur. Biz TDP olarak köy köy, kasaba kasaba milletimizin derdine derman olacağız” dedi. TDP'nin vizyonu, planlaması ve donanımlı kadrolarıyla Türkiye’nin kalkınması, refahı için çalışmaya hazır olduğunu dile getiren Karadağ, “Genel başkanımızın sıklıkla ifade ettiği gibi güçlü Türkiye'yi hep beraber yeniden inşa edeceğiz. ‘Değişim’ kapısından yüzbinlerce yurttaşımızla birlikte girecek ve  ülkemizi elbirliğiyle yeniden inşa edeceğiz" diye konuştu. 

 ALTERNATİF OLACAĞIZ

TDP’nin ülkenin birlik ve bütünlüğünü esas aldığını da kaydeden Karadağ şöyle devam etti:

“Devletimizin çıkarları, her şeyin üzerindendir. Biz muhalefet değil alternatif olacağız. Çünkü bizim işimiz çare bulmak, mutlu bir Türkiye yaratmak. Biz bu düzenin partisi değiliz, halkın bizatihi kendisiyiz. Bugün memleketin hali kötü. Tarım ve turizmin başkenti Antalya’mızda  tehlike çanları çalıyor. TDP olarak tarımda alım garantisi getireceğiz. Turizmde gerekli tedbirleri alarak her iki sektörde de yeniden şahlanmayı sağlayacağız. İlçe kongrelerimizi bitirdik. 26 Ağustos’ta il kongremizi de yaparak Eylül ayındaki büyük kurultayımıza katılacağız. Bununla birlikte seçime girme hakkını elde edeceğiz. Büyük değişim için biz hazırız.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.