Erdoğan posterine karşı namaz kıldı

GÜNDEM 18.08.2021 - 11:40, Güncelleme: 18.08.2021 - 11:40
 

Erdoğan posterine karşı namaz kıldı

AKP tişörtü giyerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafı önünde namaz kılan Kaan Özdil isimli sosyal medya fenomeni büyük tepki çekti. İktidar medyasından bazı isimler bile fotoğrafa tepki göstererek, Özdil’i provokatörlükle suçladı.

 haberimizvar.net-  YouTube ve Instagram için çektiği absürt videolarla tanınan AKP’li sosyal medya fenomeni Kaan Özdil, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafının önünde namaz kılan videosuyla gündemde. Kişisel Instagram hesabında, sık sık üzerine giydiği AKP tişörtüyle ve Erdoğan’ın görselleriyle videolar çeken kişi, son videosuyla tepkileri şiddetlendirdi.  AKP TİŞÖRTÜYLE KILINAN NAMAZ  AKP tişörtüyle Erdoğan’ın fotoğrafının önünde namaz kıldığı pozunu paylaşan Özdil, “Düşmanı kudurtan o kare” diye not düştü. Kendisine gelen tepkilere de yanıt veren kişi, “Ben ironi yapmıyorum, vatanımı devletimi koruyorum. Türkiye’nin kurucusu Recep Tayyip Erdoğan’dır. Herkes haddini bilecek” yazdı.  HÜKÜMET MEDYASINDAN DA TEPKİ  Söz konusu videoya hükümet medyasına yakın isimlerden de sert eleştiriler geldi. Bazı gazeteciler Kaan Özdil’i provokatörlükle suçladı. Kaan Özdil ise daha sonraki paylaşımında ise şu ifadeleri kullandı: “Beni eleştirenlerin dedelerini biz 1900’lü, 1800’lü, 1700’lü yıllarda denize döktük. Recep Tayyip Erdoğan sayesinde denize döktük. Benim Başkanımla alakalı kötü söz söylerken önce ayağını denk alacaksın kardeşim. Bu çocuk Cumhur İttifakı’nın tam göbeğinde önemli bir görev üstleniyor. Siz kudurmaya devam edin”. 
AKP tişörtü giyerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafı önünde namaz kılan Kaan Özdil isimli sosyal medya fenomeni büyük tepki çekti. İktidar medyasından bazı isimler bile fotoğrafa tepki göstererek, Özdil’i provokatörlükle suçladı.

 haberimizvar.net-  YouTube ve Instagram için çektiği absürt videolarla tanınan AKP’li sosyal medya fenomeni Kaan Özdil, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafının önünde namaz kılan videosuyla gündemde. Kişisel Instagram hesabında, sık sık üzerine giydiği AKP tişörtüyle ve Erdoğan’ın görselleriyle videolar çeken kişi, son videosuyla tepkileri şiddetlendirdi.

  AKP TİŞÖRTÜYLE KILINAN NAMAZ

  AKP tişörtüyle Erdoğan’ın fotoğrafının önünde namaz kıldığı pozunu paylaşan Özdil, “Düşmanı kudurtan o kare” diye not düştü. Kendisine gelen tepkilere de yanıt veren kişi, “Ben ironi yapmıyorum, vatanımı devletimi koruyorum. Türkiye’nin kurucusu Recep Tayyip Erdoğan’dır. Herkes haddini bilecek” yazdı.

 HÜKÜMET MEDYASINDAN DA TEPKİ

 Söz konusu videoya hükümet medyasına yakın isimlerden de sert eleştiriler geldi. Bazı gazeteciler Kaan Özdil’i provokatörlükle suçladı. Kaan Özdil ise daha sonraki paylaşımında ise şu ifadeleri kullandı: “Beni eleştirenlerin dedelerini biz 1900’lü, 1800’lü, 1700’lü yıllarda denize döktük. Recep Tayyip Erdoğan sayesinde denize döktük. Benim Başkanımla alakalı kötü söz söylerken önce ayağını denk alacaksın kardeşim. Bu çocuk Cumhur İttifakı’nın tam göbeğinde önemli bir görev üstleniyor. Siz kudurmaya devam edin”. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.