Heybeliada'da orman yangını

GÜNDEM 21.08.2021 - 15:32, Güncelleme: 21.08.2021 - 15:32
 

Heybeliada'da orman yangını

İstanbul Heybeliada'nın tepesinde orman yangını çıktı. Yangına müdahale için bölgeye ekipler sevk edildi.

haberimizvar.net-  İstanbul Heybeliada'da ormanlık alanda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Yazar Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın evinin bulunduğu bölgede çıkan yangının şiddetli rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüdüğü öğrenildi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine 3 helikopter ve bir yangın söndürme uçağı sevk edildi. Ada sakinleri de beş litrelik pet şişelere doldurdukları sularla elden ele alevlerin büyümesini önlemek için yoğun çaba sarf ediyor.
İstanbul Heybeliada'nın tepesinde orman yangını çıktı. Yangına müdahale için bölgeye ekipler sevk edildi.

haberimizvar.net-   İstanbul Heybeliada'da ormanlık alanda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Yazar Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın evinin bulunduğu bölgede çıkan yangının şiddetli rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüdüğü öğrenildi.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine 3 helikopter ve bir yangın söndürme uçağı sevk edildi. Ada sakinleri de beş litrelik pet şişelere doldurdukları sularla elden ele alevlerin büyümesini önlemek için yoğun çaba sarf ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.