ANTBİRLİK Serik’te seçim

GÜNDEM 21.08.2021 - 17:31, Güncelleme: 21.08.2021 - 17:31
 

ANTBİRLİK Serik’te seçim

ANTBİRLİK 160. SS Serik Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifi'nde seçim yapıldı.

haberimizvar.net- ANTBİRLİK'in ana kooperatifi olan 160. SS Serik Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifi'nde seçimli genel kurulu toplantısı yapıldı. Genel kurulda pandemi nedeniyle maske, mesafe ve hijyen kuralları üst seviyede tutuldu. Genel kurulda ANTBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yavuz'un listesi Serik Kooperatifi temsilcileri için, Osman Küçükkavradım'ın listesi de Serik Kooperatifi yönetimi için oylandı. Her iki liste de katılımcıların tamamının oyunu alarak seçildi. Genel kurul toplantısında ANTBİRLİK Genel Müdürü Hasan Yıldız'ın okuduğu Serik Kooperatifinin 2020/2021 iş yılı bilançoları ile 2021/2022 iş yılı projeleri ve yatırımları da ortakların oy birliğiyle kabul edildi.  Mevzuat gereği; Serik Kooperatifi temsilciler başkanı seçilen Mustafa Yavuz, birliğe bağlı kooperatiflerin seçimleri tamamlandıktan sonra eylül ayında yapılacak ANTBİRLİK yönetim kurulu başkanlığı için tek aday oldu. Serik Kooperatif temsilcileri asil üyeleri Mustafa Yavuz, Hatice Hacıveziroğulları, Hasan Kandemir, Hüseyin Yıldız, Şükrü Küçükşen, Ramazan Yılmaz, Rıza Özer, Tahir Karaatlı, Halil Dolu, Emine Nur Yavuz olurken; Serik Kooperatif yönetim kurulu asil üyeleri ise Osman Küçükkavradım, Ali Öz, Arif Aksu ve Gökhan Kocagöz'den oluştu.
ANTBİRLİK 160. SS Serik Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifi'nde seçim yapıldı.

haberimizvar.net- ANTBİRLİK'in ana kooperatifi olan 160. SS Serik Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifi'nde seçimli genel kurulu toplantısı yapıldı. Genel kurulda pandemi nedeniyle maske, mesafe ve hijyen kuralları üst seviyede tutuldu. Genel kurulda ANTBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yavuz'un listesi Serik Kooperatifi temsilcileri için, Osman Küçükkavradım'ın listesi de Serik Kooperatifi yönetimi için oylandı. Her iki liste de katılımcıların tamamının oyunu alarak seçildi.

Genel kurul toplantısında ANTBİRLİK Genel Müdürü Hasan Yıldız'ın okuduğu Serik Kooperatifinin 2020/2021 iş yılı bilançoları ile 2021/2022 iş yılı projeleri ve yatırımları da ortakların oy birliğiyle kabul edildi. 

Mevzuat gereği; Serik Kooperatifi temsilciler başkanı seçilen Mustafa Yavuz, birliğe bağlı kooperatiflerin seçimleri tamamlandıktan sonra eylül ayında yapılacak ANTBİRLİK yönetim kurulu başkanlığı için tek aday oldu.

Serik Kooperatif temsilcileri asil üyeleri Mustafa Yavuz, Hatice Hacıveziroğulları, Hasan Kandemir, Hüseyin Yıldız, Şükrü Küçükşen, Ramazan Yılmaz, Rıza Özer, Tahir Karaatlı, Halil Dolu, Emine Nur Yavuz olurken; Serik Kooperatif yönetim kurulu asil üyeleri ise Osman Küçükkavradım, Ali Öz, Arif Aksu ve Gökhan Kocagöz'den oluştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.