ANSAN'da aşure ikramı

YEREL 24.08.2021 - 18:45, Güncelleme: 24.08.2021 - 18:45
 

ANSAN'da aşure ikramı

ANTALYA Sanatçılar Derneği'nde (ANSAN) sanatçılara aşure ikram edildi.

HABERİMİZVAR.NET ANSAN bahçesinde düzenlenen 'Aşure Günü'  etkinliğine resim, heykel, seramik, geleneksel el sanatları sanatçıları, yazarlar ve şairler bir araya geldi. Sanatçılara, Nazike Eymür'ün derneğin çay ocağında özenle pişirdiği aşure dağıtıldı. Aşure ikramına ilgi yoğun oldu. ANSAN Başkanı Tecelli Sercan Sırma, aşureyi hazırlayıp ikram eden Nazike Eymür'e "Çok lezzetli olmuş" diyerek sanatçılara adına teşekkür etti. Sırma, sanatçı dayanışmasının önemine değindi, "Dernek olarak her gün bir sanat etkinliğiyle Antalya'nın kültür-sanat yaşamına katkıda bulunmayı sürdüreceğiz. Eylül ayından itibaren sürpriz projelerlerimizi de hayata geçireceğiz" dedi.
ANTALYA Sanatçılar Derneği'nde (ANSAN) sanatçılara aşure ikram edildi.

HABERİMİZVAR.NET

ANSAN bahçesinde düzenlenen 'Aşure Günü'  etkinliğine resim, heykel, seramik, geleneksel el sanatları sanatçıları, yazarlar ve şairler bir araya geldi. Sanatçılara, Nazike Eymür'ün derneğin çay ocağında özenle pişirdiği aşure dağıtıldı. Aşure ikramına ilgi yoğun oldu.


ANSAN Başkanı Tecelli Sercan Sırma, aşureyi hazırlayıp ikram eden Nazike Eymür'e "Çok lezzetli olmuş" diyerek sanatçılara adına teşekkür etti. Sırma, sanatçı dayanışmasının önemine değindi, "Dernek olarak her gün bir sanat etkinliğiyle Antalya'nın kültür-sanat yaşamına katkıda bulunmayı sürdüreceğiz. Eylül ayından itibaren sürpriz projelerlerimizi de hayata geçireceğiz" dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.