Yerli turiste kışın uzun konaklama fırsatı

TURİZM 30.09.2021 - 12:27, Güncelleme: 30.09.2021 - 12:27
 

Yerli turiste kışın uzun konaklama fırsatı

Antalya bölgesindeki oteller, bu kış iç pazara yönelik uzun konaklamalarda yerli turiste yönelik kampanyalar hazırladı. Turizmciler, kış aylarında tesisleri açık tutup orta yaş ve üzeri vatandaşları ağırlamayı hedefliyor.

haberimizvar.net- Turizm sezonunu 12 aya yayma çalışmaları devam ederken, iç pazar misafirleri genel olarak Haziran- Eylül ayları arasında tatile çıkıyor. Kış aylarında tesislerini kapatan veya kısıtlı kapasiteyle açık tutan turizmciler, bu kış hem sezonu uzatmaya hem de yerli misafire avantajlı uzun konaklama imkanı sunmaya hazırlanıyor. Antalya ve Alanya'da otelleri bulunan Aska Hotels Grubu, kışın açık olan pek çok tesiste Almanya'dan gelen özellikle 65 yaş üstü misafirlerin iki üç ay konaklamasından yola çıkarak, orta yaş üstü yerli tatilciler için avantajlı tatil programı hazırladı. Bu kış aylarında tesislerini açık tutacak Aska Hotels, kışın iç pazara yönelik uzun konaklamalardaki fırsatları daha çok ön plana çıkaracak. Satış ve Pazarlama Direktörü Bünyamin Vural, "Grubumuz bünyesinde 12 ay hizmet veren Aska Lara Resort & SPA ve Alanya- İncekum bölgesindeki Aska Justin Beach Otel'de yıllardır aynı imkanı iç pazar misafirlerimize sunuyoruz ancak yeterli tanıtım yapılmadığı için iç pazar misafirleri bu tür fırsatlardan haberdar olmamaktadır. Bu yıl özellikle kışın iç pazara yönelik uzun konaklamalardaki fırsatları daha çok ön plana çıkarmak istiyoruz. Sadece İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerden değil doğru anlatıldığı takdirde bir çok ilimizden kampanyaya ilgi gösterecek misafirlerin olacağına inanıyoruz" dedi. 
Antalya bölgesindeki oteller, bu kış iç pazara yönelik uzun konaklamalarda yerli turiste yönelik kampanyalar hazırladı. Turizmciler, kış aylarında tesisleri açık tutup orta yaş ve üzeri vatandaşları ağırlamayı hedefliyor.

haberimizvar.net- Turizm sezonunu 12 aya yayma çalışmaları devam ederken, iç pazar misafirleri genel olarak Haziran- Eylül ayları arasında tatile çıkıyor. Kış aylarında tesislerini kapatan veya kısıtlı kapasiteyle açık tutan turizmciler, bu kış hem sezonu uzatmaya hem de yerli misafire avantajlı uzun konaklama imkanı sunmaya hazırlanıyor.

Antalya ve Alanya'da otelleri bulunan Aska Hotels Grubu, kışın açık olan pek çok tesiste Almanya'dan gelen özellikle 65 yaş üstü misafirlerin iki üç ay konaklamasından yola çıkarak, orta yaş üstü yerli tatilciler için avantajlı tatil programı hazırladı. Bu kış aylarında tesislerini açık tutacak Aska Hotels, kışın iç pazara yönelik uzun konaklamalardaki fırsatları daha çok ön plana çıkaracak.

Satış ve Pazarlama Direktörü Bünyamin Vural, "Grubumuz bünyesinde 12 ay hizmet veren Aska Lara Resort & SPA ve Alanya- İncekum bölgesindeki Aska Justin Beach Otel'de yıllardır aynı imkanı iç pazar misafirlerimize sunuyoruz ancak yeterli tanıtım yapılmadığı için iç pazar misafirleri bu tür fırsatlardan haberdar olmamaktadır. Bu yıl özellikle kışın iç pazara yönelik uzun konaklamalardaki fırsatları daha çok ön plana çıkarmak istiyoruz. Sadece İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerden değil doğru anlatıldığı takdirde bir çok ilimizden kampanyaya ilgi gösterecek misafirlerin olacağına inanıyoruz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.