HDP’nin ikinci adresi DEVA

SİYASET 08.10.2021 - 20:53, Güncelleme: 08.10.2021 - 20:53
 

HDP’nin ikinci adresi DEVA

‘Demokrasi Tutum Belgesi'ni kamuoyuna duyuran HDP, fikir alışverişinde bulunmak üzere DEVA Partisi’ni ziyaret etti.

haberimizvar.net- ‘Demokrasi Tutum Belgesi’ni 27 Eylül tarihinde kamuoyuna duyuran HDP’nin görüş alışverişinde bulunmak üzere başlattığı siyasi parti ziyaretleri DEVA Partisi ile devam etti. HDP Grup Başkanvekili Saruhan Oluç, HDP MYK Üyesi Tuncer Bakırhan ve Mersin Milletvekili Fatma Kurtulan'dan oluşan heyetin CHP’nin ardından ikinci adresi DEVA Partisi oldu. HDP heyeti, DEVA Partisi Genel Sekreteri Sadullah Ergin, Halkla İlişkiler Başkanı Mehmet Emin Ekmen, Kültür ve Sanat Politikaları Başkanı Helün Fırat'la görüşerek konuya ilişkin görüş alışverişinde bulundu. HDP heyeti deklarasyonu önümüzdeki hafta da Gelecek Partisi ve Saadet Partisi’ne sunacak. 
‘Demokrasi Tutum Belgesi'ni kamuoyuna duyuran HDP, fikir alışverişinde bulunmak üzere DEVA Partisi’ni ziyaret etti.

haberimizvar.net- Demokrasi Tutum Belgesi’ni 27 Eylül tarihinde kamuoyuna duyuran HDP’nin görüş alışverişinde bulunmak üzere başlattığı siyasi parti ziyaretleri DEVA Partisi ile devam etti. HDP Grup Başkanvekili Saruhan Oluç, HDP MYK Üyesi Tuncer Bakırhan ve Mersin Milletvekili Fatma Kurtulan'dan oluşan heyetin CHP’nin ardından ikinci adresi DEVA Partisi oldu. HDP heyeti, DEVA Partisi Genel Sekreteri Sadullah Ergin, Halkla İlişkiler Başkanı Mehmet Emin Ekmen, Kültür ve Sanat Politikaları Başkanı Helün Fırat'la görüşerek konuya ilişkin görüş alışverişinde bulundu. HDP heyeti deklarasyonu önümüzdeki hafta da Gelecek Partisi ve Saadet Partisi’ne sunacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.