Kim bu siyasetçi?

SİYASET 22.11.2021 - 15:24, Güncelleme: 22.11.2021 - 15:24
 

Kim bu siyasetçi?

ANTALYA'da bir siyasetçiye ait verileri bilgisayarda sorgulayıp paylaştığı iddia edilen polis memuru hakkında soruşturma açılıp, görevinden uzaklaştırıldı.

haberimizvar.net-Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Emniyet Müdürlüğümüz kadrosunda görevli bir polis memurunun bir siyasetçiye ait kişisel verileri usulsüz şekilde sorguladığı ve başkaları ile paylaştığı tespit edilmiştir" denildi. Kimliği açıklanmayan polis memuru hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldığı ve soruşturmanın selameti açısından görevden uzaklaştırıldığı belirtildi.  
ANTALYA'da bir siyasetçiye ait verileri bilgisayarda sorgulayıp paylaştığı iddia edilen polis memuru hakkında soruşturma açılıp, görevinden uzaklaştırıldı.

haberimizvar.net- Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Emniyet Müdürlüğümüz kadrosunda görevli bir polis memurunun bir siyasetçiye ait kişisel verileri usulsüz şekilde sorguladığı ve başkaları ile paylaştığı tespit edilmiştir" denildi. Kimliği açıklanmayan polis memuru hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldığı ve soruşturmanın selameti açısından görevden uzaklaştırıldığı belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.