Kumluca esnafından Çınar'a güvenoyu

EKONOMİ 12.02.2022 - 17:50, Güncelleme: 12.02.2022 - 17:50
 

Kumluca esnafından Çınar'a güvenoyu

Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın olağan kongresinde, Selçuk Çınar yeniden başkan seçildi.

haberimizvar.net- Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimli olağan kongresinde divan başkanlığını Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere yaptı. Kongrede 2010-2018 yılları arasında oda başkanlığı yapan Atacan Ertürk'e plaket verili. Tek liste ile gerçekleştirilen kongrede güven tazeleyen Selçuk Çınar'ın yönetim kurulunda Kadir Torun, Ali Kalender, Mehmet Akif Can, Osman Durakoğlu, Ömer Kurşunlu, Cemil Ceylan, Asuman Aslancan, Tolga Ölçer, Ümit Arıkan, Ahmet Toksöz, Güngör Gündüz, Emrah Özdemir, Ülkü Ağdacı yer aldı.    
Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın olağan kongresinde, Selçuk Çınar yeniden başkan seçildi.

haberimizvar.net- Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimli olağan kongresinde divan başkanlığını Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere yaptı. Kongrede 2010-2018 yılları arasında oda başkanlığı yapan Atacan Ertürk'e plaket verili. Tek liste ile gerçekleştirilen kongrede güven tazeleyen Selçuk Çınar'ın yönetim kurulunda Kadir Torun, Ali Kalender, Mehmet Akif Can, Osman Durakoğlu, Ömer Kurşunlu, Cemil Ceylan, Asuman Aslancan, Tolga Ölçer, Ümit Arıkan,


Ahmet Toksöz, Güngör Gündüz, Emrah Özdemir, Ülkü Ağdacı yer aldı.

 

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.