Rusya'dan yeni adım

GÜNDEM 27.02.2022 - 12:45, Güncelleme: 27.02.2022 - 12:45
 

Rusya'dan yeni adım

Rusya-Ukrayna savaşı 4. gününe girdi... İşte dakika dakika tüm yaşananlar

haberimizvar.net- Rusya-Ukrayna savaşında gözler başkent Kiev’deki çatışmalara çevrilmişti. Kiev geceyi tedirgin geçirdi ama korkulan hava saldırısı olmadı. Öte yandan, Ukrayna’nın doğusunda bulunan ve Donbass bölgesine yakın olan Harkov şehrinde gece boyu yaşanan çatışmalardan sonra, Ukrayna İçişleri Bakanlığı sabah saatlerinde bir açıklama yaparak, Rus birliklerinin Harkov'a girdiğini duyurdu. ABD ve batılı ülkelerden Ukrayna'ya gelen askeri yardımlar ise artıyor. ABD mali yardımı arttırırken Hollanda ve Almanya gibi AB ülkeleri de Ukrayna'ya uçaksavar ve tanksavar füzeleriyle askeri mühimmat yolluyor. İşte dakika dakika yaşananlar: Güncelleme: 11.53 Ukrayna Türkiye Büyükelçiliği, Bayraktar TB2 SİHA'ların bir görüntüsünü paylaşarak 'Maşallah' ifadelerini kullandı.  Güncelleme: 11:45  Zelensky, "dünya vatandaşlarını" Rusya'ya karşı mücadeleye katılmaya çağırdı. Güncelleme: 10:40 Kremlin’in müzakereler için Belarus’a Rus heyetin ulaştığını açıklamasının ardından Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, müzakerelere açık olduğunu ancak bunun Belarus topraklarında olmasını kabul etmediklerini söyledi. Güncelleme 10:25  Kremlin, Rusya’dan bir heyetin Ukraynalılarla görüşmek için Belarus’a ulaştığını aktardı. Sputnik'in aktardığı habere göre, Kremlin, Rus heyetin görüşmelere Gomel şehrinde başlamaya hazır olduğunu belirtti. Güncelleme: 09:12 Ukrayna'da Harkov Valisi Oleg Sinegubov yaptığı açıklamada, "Rus ordusu Harkov'a girdi. Vatandaşlardan sokağa çıkmamalarını, sığınaklarda kalmalarını istiyoruz" dedi.
Rusya-Ukrayna savaşı 4. gününe girdi... İşte dakika dakika tüm yaşananlar

haberimizvar.net- Rusya-Ukrayna savaşında gözler başkent Kiev’deki çatışmalara çevrilmişti. Kiev geceyi tedirgin geçirdi ama korkulan hava saldırısı olmadı.

Öte yandan, Ukrayna’nın doğusunda bulunan ve Donbass bölgesine yakın olan Harkov şehrinde gece boyu yaşanan çatışmalardan sonra, Ukrayna İçişleri Bakanlığı sabah saatlerinde bir açıklama yaparak, Rus birliklerinin Harkov'a girdiğini duyurdu.

ABD ve batılı ülkelerden Ukrayna'ya gelen askeri yardımlar ise artıyor. ABD mali yardımı arttırırken Hollanda ve Almanya gibi AB ülkeleri de Ukrayna'ya uçaksavar ve tanksavar füzeleriyle askeri mühimmat yolluyor.

İşte dakika dakika yaşananlar:

Güncelleme: 11.53

Ukrayna Türkiye Büyükelçiliği, Bayraktar TB2 SİHA'ların bir görüntüsünü paylaşarak 'Maşallah' ifadelerini kullandı. 

Güncelleme: 11:45 

Zelensky, "dünya vatandaşlarını" Rusya'ya karşı mücadeleye katılmaya çağırdı.

Güncelleme: 10:40

Kremlin’in müzakereler için Belarus’a Rus heyetin ulaştığını açıklamasının ardından Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, müzakerelere açık olduğunu ancak bunun Belarus topraklarında olmasını kabul etmediklerini söyledi.

Güncelleme 10:25 

Kremlin, Rusya’dan bir heyetin Ukraynalılarla görüşmek için Belarus’a ulaştığını aktardı. Sputnik'in aktardığı habere göre, Kremlin, Rus heyetin görüşmelere Gomel şehrinde başlamaya hazır olduğunu belirtti.

Güncelleme: 09:12

Ukrayna'da Harkov Valisi Oleg Sinegubov yaptığı açıklamada, "Rus ordusu Harkov'a girdi. Vatandaşlardan sokağa çıkmamalarını, sığınaklarda kalmalarını istiyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.