Sigaraya 2 lira zam

GÜNDEM 13.03.2022 - 10:58, Güncelleme: 13.03.2022 - 10:58
 

Sigaraya 2 lira zam

Ülke gündeminden düşmeyen zamlara bir yenisi eklendi. Sigarada Philip Morris grubuna 2 TL zam geldi.

haberimizvar.net-  Philip Morris grubu, 1 ay aradan sonra sigaralarına 2 lira zam yaptı. Son zamlarla birlikte en ucuz sigara fiyatı 23,5 liraya yükseldi. Sigara firmaları en son geçtiğimiz ocak ayında zam yapmıştı. Bayilerin sosyal medyada paylaştığı listeye göre ilk zam Philip Morris grubu sigaralara geldi.  Sigara zammı bugünden (13 Mart 2022) tarihinden itibaren geçerli olacak. Diğer sigara gruplarının da hafta içinde zam yapacağı belirtildi. Yeni fiyat listesi şöyle:
Ülke gündeminden düşmeyen zamlara bir yenisi eklendi. Sigarada Philip Morris grubuna 2 TL zam geldi.

haberimizvar.net-  Philip Morris grubu, 1 ay aradan sonra sigaralarına 2 lira zam yaptı. Son zamlarla birlikte en ucuz sigara fiyatı 23,5 liraya yükseldi.

Sigara firmaları en son geçtiğimiz ocak ayında zam yapmıştı. Bayilerin sosyal medyada paylaştığı listeye göre ilk zam Philip Morris grubu sigaralara geldi.

 Sigara zammı bugünden (13 Mart 2022) tarihinden itibaren geçerli olacak. Diğer sigara gruplarının da hafta içinde zam yapacağı belirtildi.

Yeni fiyat listesi şöyle:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.