Kılıçdaroğlu'na tam destek

GÜNDEM 09.06.2022 - 15:42, Güncelleme: 09.06.2022 - 15:42
 

Kılıçdaroğlu'na tam destek

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Alevi kimliğinden dolayı hedef gösterilen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na tam destek verdi

haberimizvar.net- CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Alevi kimliğinden dolayı hedef gösterilen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na tam destek verdi. Şahin, şunları söyledi: "Bu kavga memleketi soyup soğana çevirenlerle, yetim hakkına göz dikenlerle, insanlar açlıktan ölürken saraylarda saltanat sürenlerle dürüst, onurlu, namuslu, ahlaklı, halkçı insanların kavgasıdır! Özümüz, kavgamız insanlık için, insan onuru için, eşit, özgür, adil bir memleket içindir! Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bu kavganın bir neferidir! Halkın umududur! Aydınlık bir Türkiye'nin lideridir! Genel Başkanımızın mezhepsel kimliğinden dolayı halkın bir kısmında endişe yaratacağını söyleyen zihniyet ya bu ülkeyi tanımıyordur, ya kafası Ortaçağ'da kalmıştır ya da Patagonya'da yaşıyordur! İnsanlar açlıkla, yoksullukla, yoksunlukla, yasaklarla savaşıyor. Böyle boş işlere kafa yoran, insanların etnik, mezhepsel kimliğini soran, dert edinen bir avuç yobaz ve hırsız dışında kimse kalmadı! Kılıçdaroğlu hırsızlar, ahlaksızlar, kamu malını peşkeş çekenler, rantçılar, talancılar, gericiler, yobazlar, memleketi soyup soğana çevirenler için bir endişedir! Gerisi laf-ı güzaftır!"
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Alevi kimliğinden dolayı hedef gösterilen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na tam destek verdi

haberimizvar.net- CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Alevi kimliğinden dolayı hedef gösterilen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na tam destek verdi. Şahin, şunları söyledi: "Bu kavga memleketi soyup soğana çevirenlerle, yetim hakkına göz dikenlerle, insanlar açlıktan ölürken saraylarda saltanat sürenlerle dürüst, onurlu, namuslu, ahlaklı, halkçı insanların kavgasıdır!

Özümüz, kavgamız insanlık için, insan onuru için, eşit, özgür, adil bir memleket içindir!
Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bu kavganın bir neferidir! Halkın umududur! Aydınlık bir Türkiye'nin lideridir!
Genel Başkanımızın mezhepsel kimliğinden dolayı halkın bir kısmında endişe yaratacağını söyleyen zihniyet ya bu ülkeyi tanımıyordur, ya kafası Ortaçağ'da kalmıştır ya da Patagonya'da yaşıyordur!
İnsanlar açlıkla, yoksullukla, yoksunlukla, yasaklarla savaşıyor. Böyle boş işlere kafa yoran, insanların etnik, mezhepsel kimliğini soran, dert edinen bir avuç yobaz ve hırsız dışında kimse kalmadı!
Kılıçdaroğlu hırsızlar, ahlaksızlar, kamu malını peşkeş çekenler, rantçılar, talancılar, gericiler, yobazlar, memleketi soyup soğana çevirenler için bir endişedir! Gerisi laf-ı güzaftır!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.