Kendisi kayıp, hesabı çalıntı

GÜNDEM 06.08.2022 - 14:13, Güncelleme: 06.08.2022 - 14:13
 

Kendisi kayıp, hesabı çalıntı

Antalya’da hiç görünmediği için siyasi kulislerde ‘kayıp vekil’ lakabıyla tanınan AKP Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik’in sosyal medya hesabı çalındı.

haberimizvar.net- Antalya’nın 3 dönemdir AKP milletvekili olmasına rağmen Sena Nur Çelik’in kentte partisinin çalışmalara katılmaması ve kent sorunlarıyla ilgilenmemesi nedeniyle siyasi kulislerde ‘Antalya’nın kayıp vekili’ olarak tanınıyor. Siyasilerin etkin olduğu twitter hesabı bile kullanmadığı için yaşanan olaylar karşısında hangi fikre sahip olduğu bilinmeyen AKP Milletvekili Sena Nur Çelik’in hiçbir platformda sosyal medya hesabı kullanmadığı ‘çalıntı’ duyurusuyla ortaya çıktı.  HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATTI Çalıntı hesabıyla ilgili mesaj yayınlayan Çelik, şu ifadeleri kullandı: “Sosyal medya platformu Instagram'da kullanıcı hesabım bulunmamakta olup ismim ve fotoğraflarım kullanılarak açılan hesaplar hakkında hukuki süreç başlatılmıştır. Bu hesaplardan gelen mesajlara itibar etmemenizi ve hesabı instagram sosyal medya uygulaması üzerinden şikayet etmenizi rica ederim. “
Antalya’da hiç görünmediği için siyasi kulislerde ‘kayıp vekil’ lakabıyla tanınan AKP Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik’in sosyal medya hesabı çalındı.

haberimizvar.net- Antalya’nın 3 dönemdir AKP milletvekili olmasına rağmen Sena Nur Çelik’in kentte partisinin çalışmalara katılmaması ve kent sorunlarıyla ilgilenmemesi nedeniyle siyasi kulislerde ‘Antalya’nın kayıp vekili’ olarak tanınıyor. Siyasilerin etkin olduğu twitter hesabı bile kullanmadığı için yaşanan olaylar karşısında hangi fikre sahip olduğu bilinmeyen AKP Milletvekili Sena Nur Çelik’in hiçbir platformda sosyal medya hesabı kullanmadığı ‘çalıntı’ duyurusuyla ortaya çıktı.

 HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATTI

Çalıntı hesabıyla ilgili mesaj yayınlayan Çelik, şu ifadeleri kullandı: “Sosyal medya platformu Instagram'da kullanıcı hesabım bulunmamakta olup ismim ve fotoğraflarım kullanılarak açılan hesaplar hakkında hukuki süreç başlatılmıştır. Bu hesaplardan gelen mesajlara itibar etmemenizi ve hesabı instagram sosyal medya uygulaması üzerinden şikayet etmenizi rica ederim. “

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.