‘Antalya Ulaşım’dan modern duraklar

GÜNDEM 10.08.2022 - 12:39, Güncelleme: 10.08.2022 - 12:39
 

‘Antalya Ulaşım’dan modern duraklar

Antalya Büyükşehir Ulaşım daire başkanlığı kent estetiğine bir ilki sundu. Klasik D durakları yerine modern ışıklı D durakları yaparak kent estetiğine katkı sunuldu.

haberimizvar.net- İlk uygulamasını Nostalji Tramvayı Varyant Durağı’nda yapan Antalya Büyükşehir Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın yeni duraklarını gören vatandaşlar bu hizmetin tüm şehir merkezinde uygulanmasını istediler. TÜRKİYE’DE İLK ‘DURAK’ Yeni durakların kent estetiğine uygun olarak dizayn edildiğini belirten Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı şu açıklamayı yaptı: “Sürekli vatandaşımızın taleplerini dinliyoruz bu konuda başkanlığımızda bir birim oluşturduk gelen her talebi ve sorunu masaya yatırıyoruz. Vatandaşımızın rahat ulaşımını sağlamak için her türlü gayreti göstermeye devam edeceğiz. Bu ilk örnek çok beğenildi. Türkiye’de bir ilk olan D durak için talep geldikçe yenilerini yapmaya devam edeceğiz
Antalya Büyükşehir Ulaşım daire başkanlığı kent estetiğine bir ilki sundu. Klasik D durakları yerine modern ışıklı D durakları yaparak kent estetiğine katkı sunuldu.

haberimizvar.net- İlk uygulamasını Nostalji Tramvayı Varyant Durağı’nda yapan Antalya Büyükşehir Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın yeni duraklarını gören vatandaşlar bu hizmetin tüm şehir merkezinde uygulanmasını istediler.

TÜRKİYE’DE İLK ‘DURAK’

Yeni durakların kent estetiğine uygun olarak dizayn edildiğini belirten Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı şu açıklamayı yaptı: “Sürekli vatandaşımızın taleplerini dinliyoruz bu konuda başkanlığımızda bir birim oluşturduk gelen her talebi ve sorunu masaya yatırıyoruz. Vatandaşımızın rahat ulaşımını sağlamak için her türlü gayreti göstermeye devam edeceğiz. Bu ilk örnek çok beğenildi. Türkiye’de bir ilk olan D durak için talep geldikçe yenilerini yapmaya devam edeceğiz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.