Antalya'nın tarhanasına birlikte kaşık salladılar

SİYASET 25.09.2022 - 13:39, Güncelleme: 25.09.2022 - 13:39
 

Antalya'nın tarhanasına birlikte kaşık salladılar

Muratpaşa Belediyesi komşu buluşmaları kampasından tarhana gün üdüzenledi.

haberimizvar.net- Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde her hafta belediyenin organizasyonunda komşu buluşmaları gerçekleştiriliyor. Muratpaşa Belediyesi son komşu buluşmasını Bayındır Park'ta düzenledi. Baydındır mahallesi ve çevre mahallelerde yaşayanların katıldığı etkinlikte tarhana ikramı yapıldı. Antalya usulü pişirilen tarhanalar komşu buluşmasına katılanlara dağıtıldı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya CHP il ve ilçe yöneticileri, İYİ Parti meclis üyeleri, DP il ve  ilçe yöneticileri, muhtarlar ile çok sayında yurttaş katıldı. Türküler eşliğinde oyunların ardından mahalle sakinleri Başkan Uysal'a teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Uysal, "Bayındır Parkı'mızda düzenlediğimiz komşu buluşmamızda komşularımızla bir araya geldik. Her şey, Muratpaşa'mız gibi kimsenin kimseyi ötekileştirmediği, varlığı yokluğu birlikte paylaştığımız, barış içerisinde bir Türkiye için. Komşuluğunuz, varlığınız, dayanışmanız için hepinize teşekkür ediyorum." dedi.
Muratpaşa Belediyesi komşu buluşmaları kampasından tarhana gün üdüzenledi.

haberimizvar.net- Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde her hafta belediyenin organizasyonunda komşu buluşmaları gerçekleştiriliyor. Muratpaşa Belediyesi son komşu buluşmasını Bayındır Park'ta düzenledi. Baydındır mahallesi ve çevre mahallelerde yaşayanların katıldığı etkinlikte tarhana ikramı yapıldı.

Antalya usulü pişirilen tarhanalar komşu buluşmasına katılanlara dağıtıldı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya CHP il ve ilçe yöneticileri, İYİ Parti meclis üyeleri, DP il ve  ilçe yöneticileri, muhtarlar ile çok sayında yurttaş katıldı. Türküler eşliğinde oyunların ardından mahalle sakinleri Başkan Uysal'a teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Uysal, "Bayındır Parkı'mızda düzenlediğimiz komşu buluşmamızda komşularımızla bir araya geldik. Her şey, Muratpaşa'mız gibi kimsenin kimseyi ötekileştirmediği, varlığı yokluğu birlikte paylaştığımız, barış içerisinde bir Türkiye için. Komşuluğunuz, varlığınız, dayanışmanız için hepinize teşekkür ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.