'İttifak parçasıyız hiyerarşiye uyarız'

SİYASET 31.08.2023 - 19:12, Güncelleme: 31.08.2023 - 19:24
 

'İttifak parçasıyız hiyerarşiye uyarız'

AK Partili Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’a destek vermeyecekleriyle ilgili iddialara MHP Serik İlçe Başkanı Osman Üstünmet, “Serik Belediyesi Cumhur İttifakı’ndadır. Biz de Cumhur İttifakı’nın bir parçasıyız. Biz parti hiyerarşisine uyan bir teşkilatız.” diye yanıt verdi.

haberimizvar.net- MHP Serik İlçe Teşkilatı’nın AK Partili Belediye Başkanı Enver Aputkan’ın ittifakta yeniden aday gösterilmesi durumunda destek vermeyeceklerini partilerinin genel merkez yöneticilerine bildirmesiyle ilgili olarak yayınladığımız kulis haberin ardından MHP Serik İlçe Başkanı Osman Üstünmet’ten yazılı açıklama geldi. İlçe Başkanı Üstünmet, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bahse konu haber gerçeği yansıtmamaktadır. Bu tarz kirli siyaset oyunlarına MHP Serik İlçe Teşkilatı alet edilmek istenmektedir. Şahsım ve yöneticilerimin bu konuyla alakalı herhangi bir beyanı ve söylemi olmamıştır.  Bizim genel merkez ziyaretimiz ve herhangi bir makama şikayet anlamında bir söylemimiz bulunmamaktadır. Serik Belediyesi Cumhur İttifakı’ndadır. Biz de Cumhur İttifakı’nın bir parçasıyız. Biz parti hiyerarşisine uyan bir teşkilatız. Cumhur İttifakı olarak; alınan tüm kararlara uymakla yükümlüyüz. Cumhur İttifakı’nın ruhuna uymayan hiçbir söylem ve tutum içerisinde olmadık, olmayız. 8 Eylül’de yapılacak olan, olağan ilçe kongresi öncesi böyle bir haberin yayınlanması çok manidar ve çirkindir. Ayrıca bahsi geçen haberdeki bu yakışıksız üslup (“O adam”) bizim üslubumuz olmadığı gibi çokta çirkindir. Kamuyoyuna saygıyla duyurulur.”
AK Partili Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’a destek vermeyecekleriyle ilgili iddialara MHP Serik İlçe Başkanı Osman Üstünmet, “Serik Belediyesi Cumhur İttifakı’ndadır. Biz de Cumhur İttifakı’nın bir parçasıyız. Biz parti hiyerarşisine uyan bir teşkilatız.” diye yanıt verdi.

haberimizvar.net- MHP Serik İlçe Teşkilatı’nın AK Partili Belediye Başkanı Enver Aputkan’ın ittifakta yeniden aday gösterilmesi durumunda destek vermeyeceklerini partilerinin genel merkez yöneticilerine bildirmesiyle ilgili olarak yayınladığımız kulis haberin ardından MHP Serik İlçe Başkanı Osman Üstünmet’ten yazılı açıklama geldi.
İlçe Başkanı Üstünmet, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Bahse konu haber gerçeği yansıtmamaktadır. Bu tarz kirli siyaset oyunlarına MHP Serik İlçe Teşkilatı alet edilmek istenmektedir. Şahsım ve yöneticilerimin bu konuyla alakalı herhangi bir beyanı ve söylemi olmamıştır. 
Bizim genel merkez ziyaretimiz ve herhangi bir makama şikayet anlamında bir söylemimiz bulunmamaktadır. Serik Belediyesi Cumhur İttifakı’ndadır. Biz de Cumhur İttifakı’nın bir parçasıyız. Biz parti hiyerarşisine uyan bir teşkilatız.
Cumhur İttifakı olarak; alınan tüm kararlara uymakla yükümlüyüz. Cumhur İttifakı’nın ruhuna uymayan hiçbir söylem ve tutum içerisinde olmadık, olmayız. 8 Eylül’de yapılacak olan, olağan ilçe kongresi öncesi böyle bir haberin yayınlanması çok manidar ve çirkindir. Ayrıca bahsi geçen haberdeki bu yakışıksız üslup (“O adam”) bizim üslubumuz olmadığı gibi çokta çirkindir. Kamuyoyuna saygıyla duyurulur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.