‘CHP İl Başkanı kim olsun?’ diye soracak

SİYASET 16.09.2023 - 16:12, Güncelleme: 16.09.2023 - 16:30
 

‘CHP İl Başkanı kim olsun?’ diye soracak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevlendirdiği Milletvekili Mustafa Erdem, partisinin ortak il başkan adayını belirlemek için çalışmalara başladı.

haberimizvar.net- 8 Ekim 2023 tarihinde gerçekleşecek olan CHP Antalya İl Kongresi öncesi parti tabanından yükselen ‘ortak adayda birleşim’ çağrısı üzerine Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Milletvekili Mustafa Erdem’i görevlendirdi. Erdem, Antalya’da ‘CHP İl Başkanı kim olsun?’ sorusuna yanıt bulmak için kolları sıvadı. CHP Antalya’da tek adaylı il kongresi yapmak adına Erdem’in partisinin 19 ilçe başkanına ‘ortak aday kim olsun?’ sorusunu yönelteceği, belediye başkanlarından görüş almayacağı ve hazırladığı raporu Kılıçdaroğlu’na sunacağı öğrenildi.  
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevlendirdiği Milletvekili Mustafa Erdem, partisinin ortak il başkan adayını belirlemek için çalışmalara başladı.

haberimizvar.net- 8 Ekim 2023 tarihinde gerçekleşecek olan CHP Antalya İl Kongresi öncesi parti tabanından yükselen ‘ortak adayda birleşim’ çağrısı üzerine Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Milletvekili Mustafa Erdem’i görevlendirdi.

Erdem, Antalya’da ‘ CHP İl Başkanı kim olsun?’ sorusuna yanıt bulmak için kolları sıvadı. CHP Antalya’da tek adaylı il kongresi yapmak adına Erdem’in partisinin 19 ilçe başkanına ‘ortak aday kim olsun?’ sorusunu yönelteceği, belediye başkanlarından görüş almayacağı ve hazırladığı raporu Kılıçdaroğlu’na sunacağı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.