EKİPDER Antalya’da bir ilke imza atıyor

SAĞLIK 26.09.2023 - 14:31, Güncelleme: 26.09.2023 - 15:18
 

EKİPDER Antalya’da bir ilke imza atıyor

Ekonomi İş Geliştirme ve Planlama Derneği (EKİPDER), 5 Ekim Perşembe günü Hilton Duble Tree hotelde “Halk Sağlığı Sempozyumu” düzenleyecek.

haberimizvar.net- Antalya’da bir ilk olacak sempozyumda, alanında isim yapmış doktor ve sağlık tedarikçileri halk sağlığını ilgilendiren tüm konuları işleyecek. Katılımın ücretsiz olacağı organizasyonda vatandaşlar soru sorarak da bilgi alabilecek. Sempozyum süreci boyunca hekimler çeşitli sunumlar yaparak önemli sağlık problemlerine dikkat çekecek. EKİPDER Başkanı Reşat Güney'in konuya ilişkin yaptığı açıklama şöyle:  "2023-2024 Faaliyet Döneminde de Antalyamızda bir ilki daha hayata geçiriyoruz. 5 Ekim 2023 tarihinde Hilton Duble Tree otelde yapacağımız “Halk Sağlığını” ilgilendiren tüm konuları işleyeceğimiz ve Halkımızın ücretsiz katılabileceği SAĞLIK SEMPOZYUMU’nu düzenliyoruz. Ekipder Üyesi, Sağlık Sektöründe hizmet veren arkadaşlarımızla hayata geçirdiğimiz bu projeyle 40’a yakın Tıp Merkezi, alanında isim yapmış doktor ve Sağlık tedarikçilerinin katılacağı bu toplantı serisi ile 1000’den fazla katılımcıyı hedeflediğimiz çok büyük bir organizasyona imza atıyoruz. Burada en önemli amacımız, hemşehrilerimizin halk sağlık konularında bilgilendirmek, en doğru bilgiye alanlarında uzman hekimler aracılığı ile ulaşmalarını sağlamaktır. Sempozyum boyunca tüm gün salonlarda hekimlerimiz tarafından halkımıza, halk sağlığını içeren konularda sunumlar gerçekleştirilecektir. Bu toplantıda halkımızı davet ettiğimiz gibi, şehrimizdeki tüm paydaşları da bizlerle olmaya davet ediyoruz. Toplantı sonrasında bir rapor hazırlayarak, karar vericilere sempozyum çıktılarını sunmayı hedefliyoruz.    EKİPDER olarak ilkleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz."
Ekonomi İş Geliştirme ve Planlama Derneği (EKİPDER), 5 Ekim Perşembe günü Hilton Duble Tree hotelde “Halk Sağlığı Sempozyumu” düzenleyecek.

haberimizvar.net- Antalya’da bir ilk olacak sempozyumda, alanında isim yapmış doktor ve sağlık tedarikçileri halk sağlığını ilgilendiren tüm konuları işleyecek. Katılımın ücretsiz olacağı organizasyonda vatandaşlar soru sorarak da bilgi alabilecek.

Sempozyum süreci boyunca hekimler çeşitli sunumlar yaparak önemli sağlık problemlerine dikkat çekecek.

EKİPDER Başkanı Reşat Güney'in konuya ilişkin yaptığı açıklama şöyle: 

"2023-2024 Faaliyet Döneminde de Antalyamızda bir ilki daha hayata geçiriyoruz. 5 Ekim 2023 tarihinde Hilton Duble Tree otelde yapacağımız “Halk Sağlığını” ilgilendiren tüm konuları işleyeceğimiz ve Halkımızın ücretsiz katılabileceği SAĞLIK SEMPOZYUMU’nu düzenliyoruz.

Ekipder Üyesi, Sağlık Sektöründe hizmet veren arkadaşlarımızla hayata geçirdiğimiz bu projeyle 40’a yakın Tıp Merkezi, alanında isim yapmış doktor ve Sağlık tedarikçilerinin katılacağı bu toplantı serisi ile 1000’den fazla katılımcıyı hedeflediğimiz çok büyük bir organizasyona imza atıyoruz. Burada en önemli amacımız, hemşehrilerimizin halk sağlık konularında bilgilendirmek, en doğru bilgiye alanlarında uzman hekimler aracılığı ile ulaşmalarını sağlamaktır.

Sempozyum boyunca tüm gün salonlarda hekimlerimiz tarafından halkımıza, halk sağlığını içeren konularda sunumlar gerçekleştirilecektir. Bu toplantıda halkımızı davet ettiğimiz gibi, şehrimizdeki tüm paydaşları da bizlerle olmaya davet ediyoruz. Toplantı sonrasında bir rapor hazırlayarak, karar vericilere sempozyum çıktılarını sunmayı hedefliyoruz.

    EKİPDER olarak ilkleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.