CHP’de bu kez ‘aday değilim’ açıklaması

SİYASET 27.09.2023 - 11:37, Güncelleme: 27.09.2023 - 11:37
 

CHP’de bu kez ‘aday değilim’ açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Kongresi’ne sayılı günler kala kimileri ortak adayda buluşalım derken, kimileri de il başkan adaylığını açıklayarak çalışmalarını sürdürüyor. Partinin tanınmış simalarından iş insanı Canip Can da, il başkan adayı olmadığını ifade eden açıklamasını yaparak dikkat çekti.

haberimizvar.net- Sosyal medyada sık sık yerel seçim öncesi belediye başkan aday adaylığı açıklamalarını okuyoruz. Bu açıklamaların üzerine bir de CHP’de 8 Ekim’de gerçekleşecek il kongresi öncesi il başkan adaylığıyla ilgili açıklamalar da dikkat çekmeye başladı. Gün geçmiyor ki, kişisel sosyal medya hesaplarından çok sayıda ‘CHP İl Başkan adayıyım’ açıklamalarını okuyoruz. Bu kez farklı bir açıklama geldi. Partinin tanınmış simalarından iş insanı Canip Can, sosyal medya hesabından ‘il başkan adayı değilim’ açıklaması yaparak, gerekçelerini sıraladı. Can’ın samimi paylaşımı takdir topladı. İşte o paylaşım: “Sayın Dostlarım ve Parti Üyelerimiz, Öncelikle, Antalya İl Başkanlığına yönelik gösterdiğiniz güven ve destek için derin teşekkürlerimi sunarım. Partimizin bu önemli görevine adaylığımı düşünerek beni onurlandırdınız. Ancak, içtenlikle belirtmeliyim ki, sağlık durumum buna maalesef uygun değil. Doktorlarım tarafından sağlığımın öncelikli olduğu ve böyle bir görevi üstlenmenin benim için riskli olabileceği konusunda uyarıldım. Bu nedenle, sağlık sorunlarım nedeniyle Antalya İl Başkanlığı görevini üstlenemeyeceğimi üzgün bir şekilde bildirmek zorundayım. Partimizin başarısı ve Antalya ilimizin refahı için elbette daha fazla hizmet etme arzusundayım. Ancak şu anki sağlık durumum, bu görevi yerine getirmemi engelliyor. Bu kararı almak benim için zor oldu, ancak sağlık her şeyden önce gelmelidir. Sizlerle birlikte daha birçok projede çalışma fırsatı bulmayı umuyorum. Partimiz için elimden gelen her türlü desteği sağlamak istiyorum. Sağlık durumum düzeldiğinde, partimize daha fazla katkı sunmak için elimden geleni yapacağım. Tekrar teşekkür ederim ve anlayışınız için minnettarım. Saygılarımla, Canip Can”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Kongresi’ne sayılı günler kala kimileri ortak adayda buluşalım derken, kimileri de il başkan adaylığını açıklayarak çalışmalarını sürdürüyor. Partinin tanınmış simalarından iş insanı Canip Can da, il başkan adayı olmadığını ifade eden açıklamasını yaparak dikkat çekti.

haberimizvar.net- Sosyal medyada sık sık yerel seçim öncesi belediye başkan aday adaylığı açıklamalarını okuyoruz. Bu açıklamaların üzerine bir de CHP’de 8 Ekim’de gerçekleşecek il kongresi öncesi il başkan adaylığıyla ilgili açıklamalar da dikkat çekmeye başladı. Gün geçmiyor ki, kişisel sosyal medya hesaplarından çok sayıda ‘ CHP İl Başkan adayıyım’ açıklamalarını okuyoruz.

Bu kez farklı bir açıklama geldi. Partinin tanınmış simalarından iş insanı Canip Can, sosyal medya hesabından ‘il başkan adayı değilim’ açıklaması yaparak, gerekçelerini sıraladı. Can’ın samimi paylaşımı takdir topladı.

İşte o paylaşım:

“Sayın Dostlarım ve Parti Üyelerimiz,

Öncelikle, Antalya İl Başkanlığına yönelik gösterdiğiniz güven ve destek için derin teşekkürlerimi sunarım. Partimizin bu önemli görevine adaylığımı düşünerek beni onurlandırdınız.

Ancak, içtenlikle belirtmeliyim ki, sağlık durumum buna maalesef uygun değil. Doktorlarım tarafından sağlığımın öncelikli olduğu ve böyle bir görevi üstlenmenin benim için riskli olabileceği konusunda uyarıldım. Bu nedenle, sağlık sorunlarım nedeniyle Antalya İl Başkanlığı görevini üstlenemeyeceğimi üzgün bir şekilde bildirmek zorundayım.

Partimizin başarısı ve Antalya ilimizin refahı için elbette daha fazla hizmet etme arzusundayım. Ancak şu anki sağlık durumum, bu görevi yerine getirmemi engelliyor. Bu kararı almak benim için zor oldu, ancak sağlık her şeyden önce gelmelidir.

Sizlerle birlikte daha birçok projede çalışma fırsatı bulmayı umuyorum. Partimiz için elimden gelen her türlü desteği sağlamak istiyorum. Sağlık durumum düzeldiğinde, partimize daha fazla katkı sunmak için elimden geleni yapacağım.

Tekrar teşekkür ederim ve anlayışınız için minnettarım.

Saygılarımla, Canip Can”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.