‘Muktedir belediye başkanlarına hayır olsun’ dedi Ve… ÇEKİLDİ!

SİYASET 08.10.2023 - 14:26, Güncelleme: 08.10.2023 - 15:00
 

‘Muktedir belediye başkanlarına hayır olsun’ dedi Ve… ÇEKİLDİ!

CHP Antalya İl Kongresi’nde Altan Ayaz il başkan adaylığından çekildi. Ayaz, “Seçilecek il başkanı muktedir belediye başkanlarına hayırlı olsun” diyerek, kürsüden yaşadıklarını anlattı.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Kongresi’nde yaşanan imza krizi Altan Ayaz’ın çekilmesiyle son buldu.Altan Ayaz, il başkan adaylığından çekildiğini kürsü konuşmasıyla duyurdu. Ayaz, şunları kaydetti:  “Dün akşam yetki ve imza desteği bize verilmiş olmasına rağmen bugün sabah geldiğimiz nokta imzalar muktedirlerin baskısıyla geri çektirildi. Bize destek veren değerli delegelerim ne yazık ki yüz karası durumla karşı karşıya kaldık. Yaşanan bu gelişmeler nedeniyle imzaları tam zamanında yetiştiremezdik. Maalesef! Maalesef!  Biz genciz, bu partinin vicdanıyız. Biz bu partinin onurlu üyeleriyiz. Biz kapı arkası hesaplaşmaların içerisine girmedik, girmeyeceğiz. Biz bu partinin onuruyuz. Hepinizle bu onurlu siyaseti yapmaya devam edeceğiz. Bilmenizi isterim ki; bu kongreyi talepsiz, pazarlıksız noktalıyoruz olmanın övüncüyle tamamlıyoruz. Seçecekleri yeni il başkanı çok değerli muktedir belediye başkanlarımıza hayırlı olsun. “
CHP Antalya İl Kongresi’nde Altan Ayaz il başkan adaylığından çekildi. Ayaz, “Seçilecek il başkanı muktedir belediye başkanlarına hayırlı olsun” diyerek, kürsüden yaşadıklarını anlattı.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Kongresi’nde yaşanan imza krizi Altan Ayaz’ın çekilmesiyle son buldu.Altan Ayaz, il başkan adaylığından çekildiğini kürsü konuşmasıyla duyurdu.

Ayaz, şunları kaydetti:  “Dün akşam yetki ve imza desteği bize verilmiş olmasına rağmen bugün sabah geldiğimiz nokta imzalar muktedirlerin baskısıyla geri çektirildi. Bize destek veren değerli delegelerim ne yazık ki yüz karası durumla karşı karşıya kaldık. Yaşanan bu gelişmeler nedeniyle imzaları tam zamanında yetiştiremezdik. Maalesef! Maalesef! 
Biz genciz, bu partinin vicdanıyız. Biz bu partinin onurlu üyeleriyiz. Biz kapı arkası hesaplaşmaların içerisine girmedik, girmeyeceğiz. Biz bu partinin onuruyuz. Hepinizle bu onurlu siyaseti yapmaya devam edeceğiz. Bilmenizi isterim ki; bu kongreyi talepsiz, pazarlıksız noktalıyoruz olmanın övüncüyle tamamlıyoruz. Seçecekleri yeni il başkanı çok değerli muktedir belediye başkanlarımıza hayırlı olsun. “

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.