Antalya'da yağış beklenmiyor

GÜNDEM 30.10.2023 - 10:59, Güncelleme: 30.10.2023 - 10:59
 

Antalya'da yağış beklenmiyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, Antalya'da bugün hava sıcaklığı mevsim normallerinde seyredecek ve 29 derece civarında olacak, yağış beklenmiyor.

haberimizvar.net- Günlerdir beklenen yağışlı hava sonunda geliyor. Meteoroloji hava durumu ile ilgili son yaptığı 30 Ekim - 5 Kasım haftalık hava tahminini raporunda sağanak yağışla ilgili son dakika gelişmesini de paylaştı. Kasım ayı sağanak yağışla birlikte gelecek. Yurt geneline mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının perşembeden itibaren kuzey, iç ve batı kesimlerde azalacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji’den yapılan hava durumu tahminlerine göre ise çarşamba günü itibarıyla İstanbul dahil birçok ilde yağış bekleniyor. Gök gürültülü sağanak yağışların cumaya kadar etkili olacağı tahmin ediliyor. SICAKLIKLARDA BUGÜN İSE DEĞİŞİKLİK YOK! Yapılan son değerlendirmelere göre, bugün ise yurt genelinde yağış beklenmiyor. Ülke genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç kesimlerde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacak, ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek. Rüzgarın, genellikle kuzeyli, zamanla iç kesimlerde doğulu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: Antalya: Parçalı ve az bulutlu 29 Ankara: Parçalı ve az bulutlu 24 İstanbul: Parçalı bulutlu 25 İzmir: Parçalı ve az bulutlu 26 Bursa: Parçalı bulutlu 26 Adana: Parçalı ve az bulutlu 32 Samsun: Parçalı bulutlu 22 Trabzon: Parçalı bulutlu 23 Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 19 Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 28
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, Antalya'da bugün hava sıcaklığı mevsim normallerinde seyredecek ve 29 derece civarında olacak, yağış beklenmiyor.

haberimizvar.net- Günlerdir beklenen yağışlı hava sonunda geliyor. Meteoroloji hava durumu ile ilgili son yaptığı 30 Ekim - 5 Kasım haftalık hava tahminini raporunda sağanak yağışla ilgili son dakika gelişmesini de paylaştı. Kasım ayı sağanak yağışla birlikte gelecek.

Yurt geneline mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının perşembeden itibaren kuzey, iç ve batı kesimlerde azalacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji’den yapılan hava durumu tahminlerine göre ise çarşamba günü itibarıyla İstanbul dahil birçok ilde yağış bekleniyor. Gök gürültülü sağanak yağışların cumaya kadar etkili olacağı tahmin ediliyor.

SICAKLIKLARDA BUGÜN İSE DEĞİŞİKLİK YOK!
Yapılan son değerlendirmelere göre, bugün ise yurt genelinde yağış beklenmiyor. Ülke genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç kesimlerde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacak, ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek. Rüzgarın, genellikle kuzeyli, zamanla iç kesimlerde doğulu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Antalya: Parçalı ve az bulutlu 29

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 24

İstanbul: Parçalı bulutlu 25

İzmir: Parçalı ve az bulutlu 26

Bursa: Parçalı bulutlu 26

Adana: Parçalı ve az bulutlu 32

Samsun: Parçalı bulutlu 22

Trabzon: Parçalı bulutlu 23

Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 19

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 28

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.