Serik Esnaf Odası'na Güzel başkan

YEREL 11.12.2023 - 11:54, Güncelleme: 11.12.2023 - 11:54
 

Serik Esnaf Odası'na Güzel başkan

Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda Recep Savaş'ın belediye başkan aday adaylığı için istifa etmesinin ardından yönetim kurulu kararı ile başkanlığa Umut Güzel atandı.

haberimizvar.net- Yönetim kurulunda oy çokluğunu alarak başkan seçilen Umut Güzel, gazetecilerle bir araya gelerek açıklama yaptı. Odada gerçekleştirilen toplantıda Umut Güzel'e yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Umut Güzel, "Esnaf Odası Başkanımız Recep Savaş 'Bir hayalim var bir hevesim var' dedi. Belediye başkan aday adaylığı için kanunen görevinden istifa etmesi gerekiyordu. Kendisi hem buradan hem de birlik yönetiminden istifa etti. Bu süreçten sonra da yönetim kurulu kararı ile demokratik bir seçim uygulanması gerekiyordu. Yönetim kurulu arkadaşlarımız da bizi münasip gördüler. Sadece 11 kişilik yönetim kurulu üyelerinin oyu ile Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı olarak görevlendirildim. Bundan sonra bir dahaki dönem seçimlerine kadar inşallah hep beraberiz. Daha yeni bir başkanız. Recep başkanımızın yönetiminde yıllardır görev yaptım ama başkanlık farklı, yönetim farklı. Esnaf kardeşlerimizin hepsi ile tek tek görüşeceğiz, gideceğiz. Bir eksiklikleri olursa 7/24 Allah izin verirse biz de esnafımızın yanında olmaya çalışacağız. Biraz gençlik var. Biraz da bir heves var. Biz de bu hevesimizin peşinde koşacağız" dedi. Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda Başkan Umut Güzel'in yönetiminde Başkan Vekili Mesut Avşar, yönetim kurulu üyeleri Cafer Sargın, Ahmet Ersöz, Erdal Yılmaz, Ali Al, Hüsamettin Temiz, Soner Sarıboğa, Mete Erdem ve Muhammet Tosun oldu. 
Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda Recep Savaş'ın belediye başkan aday adaylığı için istifa etmesinin ardından yönetim kurulu kararı ile başkanlığa Umut Güzel atandı.

haberimizvar.net- Yönetim kurulunda oy çokluğunu alarak başkan seçilen Umut Güzel, gazetecilerle bir araya gelerek açıklama yaptı. Odada gerçekleştirilen toplantıda Umut Güzel'e yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Umut Güzel, "Esnaf Odası Başkanımız Recep Savaş 'Bir hayalim var bir hevesim var' dedi. Belediye başkan aday adaylığı için kanunen görevinden istifa etmesi gerekiyordu. Kendisi hem buradan hem de birlik yönetiminden istifa etti. Bu süreçten sonra da yönetim kurulu kararı ile demokratik bir seçim uygulanması gerekiyordu. Yönetim kurulu arkadaşlarımız da bizi münasip gördüler. Sadece 11 kişilik yönetim kurulu üyelerinin oyu ile Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı olarak görevlendirildim. Bundan sonra bir dahaki dönem seçimlerine kadar inşallah hep beraberiz. Daha yeni bir başkanız. Recep başkanımızın yönetiminde yıllardır görev yaptım ama başkanlık farklı, yönetim farklı. Esnaf kardeşlerimizin hepsi ile tek tek görüşeceğiz, gideceğiz. Bir eksiklikleri olursa 7/24 Allah izin verirse biz de esnafımızın yanında olmaya çalışacağız. Biraz gençlik var. Biraz da bir heves var. Biz de bu hevesimizin peşinde koşacağız" dedi.

Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda Başkan Umut Güzel'in yönetiminde Başkan Vekili Mesut Avşar, yönetim kurulu üyeleri Cafer Sargın, Ahmet Ersöz, Erdal Yılmaz, Ali Al, Hüsamettin Temiz, Soner Sarıboğa, Mete Erdem ve Muhammet Tosun oldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.