AK Parti Tütüncü'yü resmen açıkladı

SİYASET 18.01.2024 - 15:25, Güncelleme: 18.01.2024 - 16:03
 

AK Parti Tütüncü'yü resmen açıkladı

AK Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü oldu.

  haberimizvar.net- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğunu resmen açıkladı. Erdoğan 48 ilin belediye başkan adaylarının tanıtımı için Ankara Ticaret Odası(ATO)Kongre Merkezi'nde düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan, " Cumhur İttifakı ortağımız MHP adaylarını destekleyeceğimiz 7 vilayetimiz dışındaki tüm adaylarımızı ilan etmiş oluyoruz. Önümüzdeki cumartesinden itibaren İstanbul'dan başlayarak ilçe adaylarımızın tanıtımını da yapacağız. Milletimizin her adımında, her alanında hep yanında olacak tüm zihin ile kendini şehirlerine adayacak belediye başkan adayları ile seçimlere hazırlanıyoruz. 30 Ocak'ta seçim beyannamemizi açıklayacağız" dedi. KOLTUKLARI KORUMA DERDİNE DÜŞMEDİK Konuşmasında "Biz asla şehirlerine ve oralarda yaşayan insanlarına hiçbir şey vermedikleri halde çeşitli kavramların, değerlerin, sembollerin arkasına saklanarak koltuklarını koruma derdine düşünlerden olmadık, olmayacağız" diyen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan," Milletimize karşı en küçük bir yamuğu olanın yeri AK Parti değildir. Kuruluş aşamasında adını Erdemliler Hareketi olarak belirleyen bir kadro olarak başka türlü bir siyaset anlayışını asla tasvip edemeyiz. Geçen mayıs ayında Cumhurbaşkanlığı ve Meclis seçimlerini Cumhur İttifakı ortaklarımızla bu şekilde kazandık. İnşallah 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı'nın ilk mahalli idareler seçimlerinde belediyeleri yönetme sorumluluğunu yine bir şekilde üstleneceğiz" şeklinde konuştu.   HAKAN TÜTÜNCÜ KİMDİR? Hakan Tütüncü, 15 Haziran 1979 Doğumlu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Antalya'da tamamladı. 2001'de İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 2001'de Ak Parti'nin kuruluş sürecinde görev aldı ve Antalya İl Gençlik Kolları Kurucu İl Başkanı olarak atandı. 2003'de Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi, 2004'de Antalya İl Sekreteri olarak ana kademede görev aldı. 2005-2009 yılları arasında iki dönem AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı görevini üstlendi. 2009 Yerel Seçimlerinde AK Parti Kepez Belediye Başkanı Adayı oldu. 2009'da seçildiği Kepez Belediye Başkanlığı görevini 2014 ve 2019 seçimlerinde de kazandı ve 3 dönem başkanlık yaptı. Halen Kepez Belediye Başkanı olarak görevini sürdürüyor.  Ayrıca 71 üye belediyesi bulunan Antalya Merkezli Akdeniz Belediyeler Birliği'nin 2014'den bu yana başkanlığını yapıyor.  Tütüncü, evli ve bir çocuk babasıdır.    
AK Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü oldu.

  haberimizvar.net- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğunu resmen açıkladı. Erdoğan 48 ilin belediye başkan adaylarının tanıtımı için Ankara Ticaret Odası(ATO)Kongre Merkezi'nde düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan, " Cumhur İttifakı ortağımız MHP adaylarını destekleyeceğimiz 7 vilayetimiz dışındaki tüm adaylarımızı ilan etmiş oluyoruz. Önümüzdeki cumartesinden itibaren İstanbul'dan başlayarak ilçe adaylarımızın tanıtımını da yapacağız. Milletimizin her adımında, her alanında hep yanında olacak tüm zihin ile kendini şehirlerine adayacak belediye başkan adayları ile seçimlere hazırlanıyoruz. 30 Ocak'ta seçim beyannamemizi açıklayacağız" dedi.

KOLTUKLARI KORUMA DERDİNE DÜŞMEDİK

Konuşmasında "Biz asla şehirlerine ve oralarda yaşayan insanlarına hiçbir şey vermedikleri halde çeşitli kavramların, değerlerin, sembollerin arkasına saklanarak koltuklarını koruma derdine düşünlerden olmadık, olmayacağız" diyen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan," Milletimize karşı en küçük bir yamuğu olanın yeri AK Parti değildir. Kuruluş aşamasında adını Erdemliler Hareketi olarak belirleyen bir kadro olarak başka türlü bir siyaset anlayışını asla tasvip edemeyiz. Geçen mayıs ayında Cumhurbaşkanlığı ve Meclis seçimlerini Cumhur İttifakı ortaklarımızla bu şekilde kazandık. İnşallah 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı'nın ilk mahalli idareler seçimlerinde belediyeleri yönetme sorumluluğunu yine bir şekilde üstleneceğiz" şeklinde konuştu.

 

HAKAN TÜTÜNCÜ KİMDİR?

Hakan Tütüncü, 15 Haziran 1979 Doğumlu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Antalya'da tamamladı. 2001'de İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu.
2001'de Ak Parti'nin kuruluş sürecinde görev aldı ve Antalya İl Gençlik Kolları Kurucu İl Başkanı olarak atandı. 2003'de Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi, 2004'de Antalya İl Sekreteri olarak ana kademede görev aldı.
2005-2009 yılları arasında iki dönem AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı görevini üstlendi.
2009 Yerel Seçimlerinde AK Parti Kepez Belediye Başkanı Adayı oldu. 2009'da seçildiği Kepez Belediye Başkanlığı görevini 2014 ve 2019 seçimlerinde de kazandı ve 3 dönem başkanlık yaptı.

Halen Kepez Belediye Başkanı olarak görevini sürdürüyor. 
Ayrıca 71 üye belediyesi bulunan Antalya Merkezli Akdeniz Belediyeler Birliği'nin 2014'den bu yana başkanlığını yapıyor. 
Tütüncü, evli ve bir çocuk babasıdır.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.