Kendini Don Kişot ilan ettti

SİYASET 31.01.2024 - 13:02, Güncelleme: 31.01.2024 - 13:48
 

Kendini Don Kişot ilan ettti

CHP Genel Merkezi'nin Cem Kotan'ı Konyaaltı Belediye Başkan Adayı göstermesiyle başlayan tartışmalar CHP Konyaaltı İlçe eski Başkanı ve Konyaaltı Belediye Başkan Aday Adayı Onur Duruk, bağımsız aday olmak için kolları sıvadı. Kendini 'Don Kişot' ilan eden Duruk, "Konyaaltı'yı üvey evlat olmaktan çıkarmak için aday olacağım" dedi.

haberimizvar.net- CHP Genel Merkezi'nin Cem Kotan'ı Konyaaltı Belediye Başkan Adayı olarak göstermesiyle başlayan tartışmalar CHP Konyaaltı İlçe eski Başkanı ve belediye başkan aday adayı Onur Duruk'un Bağımsız Konyaaltı Belediye Başkan Adaylığı için yola çıkmasıyla daha da ilginç hale geldi. Yıllardır Konyaaltı'nın üvey evlat muamelesi gördüğünü, Konyaaltı halkının istediği bir ismin belediye başkan adayı yapılmadığını öne süren ve kendisini 'Don Kişot' ilan eden Onur Duruk, "Konyaaltı'na bir Don Kişot lazımdı, ben bunu üstleniyorum. Konyaaltı'nı Konyaaltılıların yönetmesi için göreve talip oluyorum ve bağımsız belediye başkan adaylığına soyunuyorum" dedi...   ÜÇÜNCÜ BİR YOL BULACAĞIZ Bağımsız Konyaaltı Belediye Başkan Adaylığı için oyla çıktığını vurgulayan Onur Duruk, belediye başkan adayı olarak gösterilmeyerek 33 yıllık CHP geçmişinin hiçe sayıldığını öne sürerek, "Çevreden ve ailemden gelen ısrarlar üzerine bağımsız adaylıkta karar kılmak üzereyiz. Ancak bağımsız olunca belediye meclisi üyesi listesi yapamayacağımız için üçüncü bir yol bulacağız. Bu yöndeki çalışmalarımız devam ediyor" şeklinde konuştu.   NAVİGASYONLA MAHALLE ARADILAR  CHP'nin Konyaaltı'nda aday tercihi olan belediye başkanlarının Konyaaltı'nı bilmedikleri için navigasyonla mahalle aradıkları iddia eden Onur Duruk, adaylık açıklamasını 4 Şubat Pazar günü belediye meclis üyeliği için yapılacak temayül yoklamasını etkilememek için önümüzdeki günlere ertelediğini vurgulayarak, "Konyaaltı'nı yönetmeye talibim. Konyaaltı'nda geniş bir aile çevrem ve partililerim var. Benim hizmetlerimi, Konyaaltı'na bakış açımı çok iyi bilirler. Konyaaltı'nı ekibimle birlikte yönetmeye hazırız. Konyaaltı'nda yaşayan biri olarak sorunları da, çözümlerini de en iyi bilenim. Projelerimi hazır'' dedi.
CHP Genel Merkezi'nin Cem Kotan'ı Konyaaltı Belediye Başkan Adayı göstermesiyle başlayan tartışmalar CHP Konyaaltı İlçe eski Başkanı ve Konyaaltı Belediye Başkan Aday Adayı Onur Duruk, bağımsız aday olmak için kolları sıvadı. Kendini 'Don Kişot' ilan eden Duruk, "Konyaaltı'yı üvey evlat olmaktan çıkarmak için aday olacağım" dedi.

haberimizvar.net- CHP Genel Merkezi'nin Cem Kotan'ı Konyaaltı Belediye Başkan Adayı olarak göstermesiyle başlayan tartışmalar CHP Konyaaltı İlçe eski Başkanı ve belediye başkan aday adayı Onur Duruk'un Bağımsız Konyaaltı Belediye Başkan Adaylığı için yola çıkmasıyla daha da ilginç hale geldi. Yıllardır Konyaaltı'nın üvey evlat muamelesi gördüğünü, Konyaaltı halkının istediği bir ismin belediye başkan adayı yapılmadığını öne süren ve kendisini 'Don Kişot' ilan eden Onur Duruk, "Konyaaltı'na bir Don Kişot lazımdı, ben bunu üstleniyorum. Konyaaltı'nı Konyaaltılıların yönetmesi için göreve talip oluyorum ve bağımsız belediye başkan adaylığına soyunuyorum" dedi...

 

ÜÇÜNCÜ BİR YOL BULACAĞIZ

Bağımsız Konyaaltı Belediye Başkan Adaylığı için oyla çıktığını vurgulayan Onur Duruk, belediye başkan adayı olarak gösterilmeyerek 33 yıllık CHP geçmişinin hiçe sayıldığını öne sürerek, "Çevreden ve ailemden gelen ısrarlar üzerine bağımsız adaylıkta karar kılmak üzereyiz. Ancak bağımsız olunca belediye meclisi üyesi listesi yapamayacağımız için üçüncü bir yol bulacağız. Bu yöndeki çalışmalarımız devam ediyor" şeklinde konuştu.

 

NAVİGASYONLA MAHALLE ARADILAR 

CHP'nin Konyaaltı'nda aday tercihi olan belediye başkanlarının Konyaaltı'nı bilmedikleri için navigasyonla mahalle aradıkları iddia eden Onur Duruk, adaylık açıklamasını 4 Şubat Pazar günü belediye meclis üyeliği için yapılacak temayül yoklamasını etkilememek için önümüzdeki günlere ertelediğini vurgulayarak, "Konyaaltı'nı yönetmeye talibim. Konyaaltı'nda geniş bir aile çevrem ve partililerim var. Benim hizmetlerimi, Konyaaltı'na bakış açımı çok iyi bilirler. Konyaaltı'nı ekibimle birlikte yönetmeye hazırız. Konyaaltı'nda yaşayan biri olarak sorunları da, çözümlerini de en iyi bilenim. Projelerimi hazır'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.