'Bir güzel hikaye yazacağız'

SİYASET 05.03.2024 - 12:44, Güncelleme: 05.03.2024 - 12:44
 

'Bir güzel hikaye yazacağız'

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, "Konyaaltı'nda bir güzel hikaye yazacağız" dedi.

haberimizvar.net- CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, başkan seçildiğinde hep halkın arasında olacağını, Konyaaltı'nı halkla birlikte yöneteceklerini söyledi. Antalya basını ile buluşan Kotan, uygulayacakları 41 projeyi tanıttı. Kotan, seçim sloganı olarak, "İşimiz gücümüz Konyaaltı'nı seçtiklerini vurgulayarak, "Halkın arasında olacağım. Pazarda, yürüyüşte, markette halkla iç içe olacağım" şeklinde konuştu. MAKAM ARACI İLE MAKAM ODASI ARASINA SIKIŞMALACAĞIM Cem Kotan, belediye başkanı olduğunda yaşamında bir değişim olmayacağını belirterek  "Asla makam aracı ile makam odası arasına sıkışan başkan olmayacağım" dedi. Konyaaltı'nda projeleri ve yol haritasını halkın  belirleyeceğinin altını çizen Kotan, en büyük hayalinin Konyaaltı'nı Konyaaltı halkı ile birlikte yönetmek olduğunu, bu hayalini yüzde 70 oy oranı ile seçimi kazanarak gerçekleştireceklerinden emin olduğunu belirtti. FESTİVAL KENTİ KONYAALTI CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, 41 projesini tanıtırken, Konyaaltı'nın festivaller kenti yapmaya çalışacaklarını söyledi. Kotan, üniversite öğrencimerinin yurt sorunu çözeceklerini, gençlik lokantası açacaklarını, Konyaaltı'nın yaşlı dostu kent olacağını söyledi. Kotan, Muhtarlar Meclisi kuracaklarını belirterek, "Hedefimiz Türkiye'ye örnek bir belediyecilik modeli uygulamak" dedi.
CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, "Konyaaltı'nda bir güzel hikaye yazacağız" dedi.

haberimizvar.net- CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, başkan seçildiğinde hep halkın arasında olacağını, Konyaaltı'nı halkla birlikte yöneteceklerini söyledi. Antalya basını ile buluşan Kotan, uygulayacakları 41 projeyi tanıttı. Kotan, seçim sloganı olarak, "İşimiz gücümüz Konyaaltı'nı seçtiklerini vurgulayarak, "Halkın arasında olacağım. Pazarda, yürüyüşte, markette halkla iç içe olacağım" şeklinde konuştu.

MAKAM ARACI İLE MAKAM ODASI ARASINA SIKIŞMALACAĞIM

Cem Kotan, belediye başkanı olduğunda yaşamında bir değişim olmayacağını belirterek  "Asla makam aracı ile makam odası arasına sıkışan başkan olmayacağım" dedi. Konyaaltı'nda projeleri ve yol haritasını halkın  belirleyeceğinin altını çizen Kotan, en büyük hayalinin Konyaaltı'nı Konyaaltı halkı ile birlikte yönetmek olduğunu, bu hayalini yüzde 70 oy oranı ile seçimi kazanarak gerçekleştireceklerinden emin olduğunu belirtti.

FESTİVAL KENTİ KONYAALTI

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, 41 projesini tanıtırken, Konyaaltı'nın festivaller kenti yapmaya çalışacaklarını söyledi. Kotan, üniversite öğrencimerinin yurt sorunu çözeceklerini, gençlik lokantası açacaklarını, Konyaaltı'nın yaşlı dostu kent olacağını söyledi. Kotan, Muhtarlar Meclisi kuracaklarını belirterek, "Hedefimiz Türkiye'ye örnek bir belediyecilik modeli uygulamak" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.