ASAT müdüründen açıklama: FETÖ’den atılmadım!

SİYASET 16.08.2019 - 17:58, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

ASAT müdüründen açıklama: FETÖ’den atılmadım!

FETÖ’cü diye ihraç edildiği halde görevine döndürüldüğü iddia edilen ASAT müdürlerinden Ahmet Yıldız, “KHK ile ihraç edilmedim. Bir iftira yüzünden 20 ay açığa alındım. Savcılık hakkımda takipsizlik kararı verince görevime döndüm” dedi

haberimizvar.net Genel Yayın Yönetmenimiz İdris Özyol’un yayınladığı ASAT mektuplarında, OHAL dönemi Kanun Hükmünde Kararnamesi (KHK) ile işten atıldığı halde görevine geri döndürüldüğü iddia edilen Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Abone İşleri Daire Başkanı Ahmet Yıldız, “İhraç edilmedim, açığa alındım” açıklaması yaptı. Bir iftira sonucu FETÖ soruşturmasına dahil edildiğini belirten Yıldız, “657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’ndaki esaslar çerçevesinde ASAT tarafından açığa alındım. KHK ile açığa alınmadığım için de işime geri dönme konusunda OHAL Komisyonu kararına gerek bulunmuyor” dedi. ‘20 AY AÇIKTA BEKLETİLDİM’ Maliye Bakanlığı’nda başlayan memuriyet hayatını ASAT’ta devam ettirdiğini, farklı belediye başkanları döneminde de görevinde başarı gösterdiğini dile getiren Ahmet Yıldız, “Her zaman belli bir tarafın adamı değil, devletin bürokratı olarak görev yaptım. Bundan sonra da aynı şekilde çalışacağım. FETÖ iftirası yüzünden 20 ay açıkta bekletildim. FETÖ soruşturmasında savcılık tarafından hakkımda takipsizlik kararı verilinceye kadar açıkta tutuldum. Takipsizlik kararına istinaden işime geri döndüm. Bu süre zarfında mağdur oldum ve haksız yere bedel ödedim. Birilerinin torpiliyle veya iktidara arkamı dayayarak göreve dönmüş değilim. Öyle bir gücüm olsaydı 20 ay gibi bir zaman açıkta kalmaz, hemen işime geri dönerdim” ifadelerini kullandı.
FETÖ’cü diye ihraç edildiği halde görevine döndürüldüğü iddia edilen ASAT müdürlerinden Ahmet Yıldız, “KHK ile ihraç edilmedim. Bir iftira yüzünden 20 ay açığa alındım. Savcılık hakkımda takipsizlik kararı verince görevime döndüm” dedi

haberimizvar.net Genel Yayın Yönetmenimiz İdris Özyol’un yayınladığı ASAT mektuplarında, OHAL dönemi Kanun Hükmünde Kararnamesi (KHK) ile işten atıldığı halde görevine geri döndürüldüğü iddia edilen Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Abone İşleri Daire Başkanı Ahmet Yıldız, “İhraç edilmedim, açığa alındım” açıklaması yaptı. Bir iftira sonucu FETÖ soruşturmasına dahil edildiğini belirten Yıldız, “657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’ndaki esaslar çerçevesinde ASAT tarafından açığa alındım. KHK ile açığa alınmadığım için de işime geri dönme konusunda OHAL Komisyonu kararına gerek bulunmuyor” dedi.

‘20 AY AÇIKTA BEKLETİLDİM’

Maliye Bakanlığı’nda başlayan memuriyet hayatını ASAT’ta devam ettirdiğini, farklı belediye başkanları döneminde de görevinde başarı gösterdiğini dile getiren Ahmet Yıldız, “Her zaman belli bir tarafın adamı değil, devletin bürokratı olarak görev yaptım. Bundan sonra da aynı şekilde çalışacağım. FETÖ iftirası yüzünden 20 ay açıkta bekletildim. FETÖ soruşturmasında savcılık tarafından hakkımda takipsizlik kararı verilinceye kadar açıkta tutuldum. Takipsizlik kararına istinaden işime geri döndüm. Bu süre zarfında mağdur oldum ve haksız yere bedel ödedim. Birilerinin torpiliyle veya iktidara arkamı dayayarak göreve dönmüş değilim. Öyle bir gücüm olsaydı 20 ay gibi bir zaman açıkta kalmaz, hemen işime geri dönerdim” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.