EXPO’yu nasıl düğün salonu yaptığını anlatacak

GÜNDEM 18.08.2019 - 13:52, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

EXPO’yu nasıl düğün salonu yaptığını anlatacak

haberimizvar.net 1.4 milyar lira maliyetli Antalya EXPO 2016 alanı 2018 yılında Tarım ve Orman Bakanlığı’na devredilmiş ardından da Antalya Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından parça parça kiraya verilmişti. Son olarak EXPO’da düğün salonu açılmasının ardından eleştirilere maruz kalan  Antalya Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada EXPO 2016 Antalya'daki Kongre Merkezinin büyük ve amfi tiyatronun, iç mekan bahçeleri ile kır aktivite alanının konser, festival, fuar gibi etkinlikler için yüksek maliyette kiralandığı bildirilmişti. İL MÜDÜRÜNDEN TOPLANTI Antalya Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Özen, konuyla ilgili olarak bugün saat 15.00’te basın toplantısı düzenleyecek. EXPO Alanı’nda gerçekleşecek toplantıda İl Müdürü Özen, basın mensuplarını EXPO Alanını ve düğün salonu olan yeri göstererek, merak edilen soruları yanıtlayacak.  

haberimizvar.net 1.4 milyar lira maliyetli Antalya EXPO 2016 alanı 2018 yılında Tarım ve Orman Bakanlığı’na devredilmiş ardından da Antalya Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından parça parça kiraya verilmişti. Son olarak EXPO’da düğün salonu açılmasının ardından eleştirilere maruz kalan  Antalya Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada EXPO 2016 Antalya'daki Kongre Merkezinin büyük ve amfi tiyatronun, iç mekan bahçeleri ile kır aktivite alanının konser, festival, fuar gibi etkinlikler için yüksek maliyette kiralandığı bildirilmişti.

İL MÜDÜRÜNDEN TOPLANTI

Antalya Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Özen, konuyla ilgili olarak bugün saat 15.00’te basın toplantısı düzenleyecek. EXPO Alanı’nda gerçekleşecek toplantıda İl Müdürü Özen, basın mensuplarını EXPO Alanını ve düğün salonu olan yeri göstererek, merak edilen soruları yanıtlayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.