Düden Şelalesi’nde kontrolsüzlük isyan ettirdi

21.08.2019 - 17:10, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Düden Şelalesi’nde kontrolsüzlük isyan ettirdi

Antalya’nın Kepez İlçesi’ndeki doğa harikalarından Düden Şelalesi’ni ziyarete giden vatandaş isyanda

haberimizvar.net Kırkgöz ve Pınarbaşı olmak üzere iki büyük kaynağın sularıyla oluşan ve her yıl yerli ve yabancı binlerce turistin ziyaret ettiği Antalya’nın dünyaca ünlü doğa harikalarından Düden Şelalesi’ni ziyarete giden vatandaşlar isyanda. VATANDAŞ TEPKİLİ haberimizvar.net’i arayarak şikayette bulunan vatandaş şelaleye giriş, çıkışlarda yaşanan düzensizlik yüzünden sıkıntı yaşandığı belirtti. Hem vatandaş hem de araç giriş, çıkışların bir düzene sokulmasını isteyen vatandaş, “Buraya nasıl gelirsek gelelim hep sıkıntı yaşıyoruz. Araçlar kafalarına göre geçiş yapıyor. Ne düzen var ne de kural. Buraya ilgili belediyenin, ilgili kişilerin gereken düzenlemeyi yapmasını istiyoruz. Antalya gibi bir şehirde, şehir merkezinde böyle bir güzelliğin umursanmaması bizleri üzüyor. Düden Şelalesi’ne bir bakım, düzenleme, ilgi istiyoruz” diyerek dert yandı. Hem bölgede yaşayan vatandaşlar, hem de ziyaretçiler şelalelin özellikle çevresinin ve araç girişlerinin düzenlenmesi için yetkilere seslendi.
Antalya’nın Kepez İlçesi’ndeki doğa harikalarından Düden Şelalesi’ni ziyarete giden vatandaş isyanda

haberimizvar.net Kırkgöz ve Pınarbaşı olmak üzere iki büyük kaynağın sularıyla oluşan ve her yıl yerli ve yabancı binlerce turistin ziyaret ettiği Antalya’nın dünyaca ünlü doğa harikalarından Düden Şelalesi’ni ziyarete giden vatandaşlar isyanda.

VATANDAŞ TEPKİLİ

haberimizvar.net’i arayarak şikayette bulunan vatandaş şelaleye giriş, çıkışlarda yaşanan düzensizlik yüzünden sıkıntı yaşandığı belirtti. Hem vatandaş hem de araç giriş, çıkışların bir düzene sokulmasını isteyen vatandaş, “Buraya nasıl gelirsek gelelim hep sıkıntı yaşıyoruz. Araçlar kafalarına göre geçiş yapıyor. Ne düzen var ne de kural. Buraya ilgili belediyenin, ilgili kişilerin gereken düzenlemeyi yapmasını istiyoruz. Antalya gibi bir şehirde, şehir merkezinde böyle bir güzelliğin umursanmaması bizleri üzüyor. Düden Şelalesi’ne bir bakım, düzenleme, ilgi istiyoruz” diyerek dert yandı. Hem bölgede yaşayan vatandaşlar, hem de ziyaretçiler şelalelin özellikle çevresinin ve araç girişlerinin düzenlenmesi için yetkilere seslendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.