Ankara’da toplantıdan toplantıya koştu

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 20.11.2019 - 12:30, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Ankara’da toplantıdan toplantıya koştu

AKP Antalya İl Başkanı Avukat İbrahim Ethem Taş, partisinin genişletilmiş il başkanları toplantısı öncesi toplantıdan toplantıya koştu.

haberimizvar.net Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan katılacağı AKP Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılmak için bir gün önceden Ankara’ya giden İl Başkanı Avukat İbrahim Ethem Taş, toplantıdan toplantıya koştu. ÖNCE AKDENİZ BÖLGE TOPLANTISI AKP Genel Merkezi’nde önce Akdeniz Bölge Teşkilat toplantısına katılan Taş, daha sonra Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ile yardımcısı, Antalya Milletvekili Mustafa Köse’nin başkanlığında gerçekleşen toplantıda kongre öncesi değerlendirme yapma imkanı buldu. GENİŞLETİLMİŞ İL BAŞKANLARI TOPLANTISI Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan katılımıyla gerçekleşen AKP Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılan Taş, özel görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. İSTİFALARA TEŞEKKÜR Öte yandan, Erdoğan il başkanları toplantısında ilk kez istifaları değerlendirdi. Erdoğan, “Görevine devam edecek ve değişecek teşkilatlarımızla ilgili çalışmalarımızı belirlediğimiz safhaya getirdik. İstifa eden kardeşlerimize ayrıca teşekkür ediyorum. AK Parti'de eski diye bir kavram yoktur. Her AK Partili son nefesine kadar bu kutlu davanın mensubudur.Partimizde sadece görev değişikliği olur. AK Parti'nin sahibi millettir. Bunun için teşkilatların milletle kucaklaşacak isimlerden oluşması gerekiyor. Kongrelerimizde ortaya çıkacak teşkilat yapımız 2023 seçimindeki başarıda önemli rol oynayacaktır.Şayet bir yerde oyumuz düşmüşse, hele hele milletvekili ve belediye başkanı sayımız azalmışsa hiçbir şey yok gibi hareket edemeyiz”  dedi.
AKP Antalya İl Başkanı Avukat İbrahim Ethem Taş, partisinin genişletilmiş il başkanları toplantısı öncesi toplantıdan toplantıya koştu.

haberimizvar.net Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan katılacağı AKP Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılmak için bir gün önceden Ankara’ya giden İl Başkanı Avukat İbrahim Ethem Taş, toplantıdan toplantıya koştu.

ÖNCE AKDENİZ BÖLGE TOPLANTISI

AKP Genel Merkezi’nde önce Akdeniz Bölge Teşkilat toplantısına katılan Taş, daha sonra Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ile yardımcısı, Antalya Milletvekili Mustafa Köse’nin başkanlığında gerçekleşen toplantıda kongre öncesi değerlendirme yapma imkanı buldu.

GENİŞLETİLMİŞ İL BAŞKANLARI TOPLANTISI

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan katılımıyla gerçekleşen AKP Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılan Taş, özel görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

İSTİFALARA TEŞEKKÜR

Öte yandan, Erdoğan il başkanları toplantısında ilk kez istifaları değerlendirdi. Erdoğan, “Görevine devam edecek ve değişecek teşkilatlarımızla ilgili çalışmalarımızı belirlediğimiz safhaya getirdik. İstifa eden kardeşlerimize ayrıca teşekkür ediyorum. AK Parti'de eski diye bir kavram yoktur. Her AK Partili son nefesine kadar bu kutlu davanın mensubudur.Partimizde sadece görev değişikliği olur. AK Parti'nin sahibi millettir. Bunun için teşkilatların milletle kucaklaşacak isimlerden oluşması gerekiyor. Kongrelerimizde ortaya çıkacak teşkilat yapımız 2023 seçimindeki başarıda önemli rol oynayacaktır.Şayet bir yerde oyumuz düşmüşse, hele hele milletvekili ve belediye başkanı sayımız azalmışsa hiçbir şey yok gibi hareket edemeyiz”  dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.