Doğu Perinçek: Kasım Süleymani bizim şehidimiz!

GÜNDEM 05.01.2020 - 20:38, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Doğu Perinçek: Kasım Süleymani bizim şehidimiz!

Vatan Partisi lideri Doğru Perinçek, Kasım Süleymani’nin öldürülmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Değerli arkadaşımız Süleymani’nin katledilmesi, demire demirin cevabıdır. Bizim şehidimiz Kasım Süleymani, aynı zamanda insanlığın şehidi” ifadesini kullandı.

haberimizvar.net- Vatan Partisi İzmir İl Başkanlığı’nın 11. Olağan Soner Polat Kurultayı, Genel Başkan Doğru Perinçek’in katılımıyla Kültürpark’ta gerçekleştirildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşma yapan Perinçek, dünyada dengelerin değiştiğini, ekonomide artık Yeni Asya ülkelerinin söz sahibi olduğunu belirtti. İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani’nin, ABD’nin düzenlediği hava saldırısında öldürülmesiyle ilgili de konuşan Perinçek, “4 gün önce İran devleti ve milletinin Devrim Muhafızları Ordusu’nun Kudüs Komutanı, değerli candaşımız, arkadaşımız Kasım Süleymani’nin ABD tarafından katledilmesi, demire demirin cevabıdır” dedi.   ‘CAN DOSTUMUZ İRAN’IN ŞEHİDİ’ Perinçek sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizim şehidimiz Kasım Süleymani, aynı zamanda insanlığın, Batı Asya’nın, İran’ın şehidi. Can dostumuz İran ve Türk milleti ile bütün bölge haklarının ve insanlığın şehidi. Ateşe, ateşle cevap. Amerika o cevabı almıştır. Hem de bütün Batı Asya’dan almıştır ve alacaktır. Kasım Süleymani’yi, Amerika başkanının emriyle, o terör eylemi ile şehit eden Amerika, o cevabı da alacak. Kasım Süleymani’yi saygı ile buradan anıyoruz ve İran milletine İzmir Kurultayı’nda selamlarımızı gönderiyoruz”. ‘CHP’Yİ ABD KOLTUĞA OTURTUR’ Konuşmasında CHP’ye yönelik eleştirilerde de bulunan Perinçek, “Bir kuvvet var; CHP eksenli. Bunlar kötümserlikten, karamsarlıktan başka, negatiflikten başka, muhaliflikten başka bir şey yaymıyorlar. Türkiye’yi yönetme gibi bir iddiaları yok; olmaz da. Amerika ordusu gelir, o meşhur ‘Millennium Challenge 2002’ tatbikatındaki senaryoya göre Ankara’yı ele geçirir. O zaman CHP, yeni parti, onlarla birlikte olan HDP, onun kuyruğuna katılan SP. Onları getirir, Irak’ta olduğu gibi koltuklara oturtur. Öyle bir senaryonun gerçekçi olan hiçbir tarafı yok. İktidar olma şansı yok. Türk milleti onlara geçit vermedi ve vermeyecek. Hayalleri bıraksınlar, akıllarını başlarına toplasınlar” diye konuştu.
Vatan Partisi lideri Doğru Perinçek, Kasım Süleymani’nin öldürülmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Değerli arkadaşımız Süleymani’nin katledilmesi, demire demirin cevabıdır. Bizim şehidimiz Kasım Süleymani, aynı zamanda insanlığın şehidi” ifadesini kullandı.

haberimizvar.net- Vatan Partisi İzmir İl Başkanlığı’nın 11. Olağan Soner Polat Kurultayı, Genel Başkan Doğru Perinçek’in katılımıyla Kültürpark’ta gerçekleştirildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşma yapan Perinçek, dünyada dengelerin değiştiğini, ekonomide artık Yeni Asya ülkelerinin söz sahibi olduğunu belirtti. İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani’nin, ABD’nin düzenlediği hava saldırısında öldürülmesiyle ilgili de konuşan Perinçek, “4 gün önce İran devleti ve milletinin Devrim Muhafızları Ordusu’nun Kudüs Komutanı, değerli candaşımız, arkadaşımız Kasım Süleymani’nin ABD tarafından katledilmesi, demire demirin cevabıdır” dedi.

 

‘CAN DOSTUMUZ İRAN’IN ŞEHİDİ’

Perinçek sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizim şehidimiz Kasım Süleymani, aynı zamanda insanlığın, Batı Asya’nın, İran’ın şehidi. Can dostumuz İran ve Türk milleti ile bütün bölge haklarının ve insanlığın şehidi. Ateşe, ateşle cevap. Amerika o cevabı almıştır. Hem de bütün Batı Asya’dan almıştır ve alacaktır. Kasım Süleymani’yi, Amerika başkanının emriyle, o terör eylemi ile şehit eden Amerika, o cevabı da alacak. Kasım Süleymani’yi saygı ile buradan anıyoruz ve İran milletine İzmir Kurultayı’nda selamlarımızı gönderiyoruz”.

‘CHP’Yİ ABD KOLTUĞA OTURTUR’

Konuşmasında CHP’ye yönelik eleştirilerde de bulunan Perinçek, “Bir kuvvet var; CHP eksenli. Bunlar kötümserlikten, karamsarlıktan başka, negatiflikten başka, muhaliflikten başka bir şey yaymıyorlar. Türkiye’yi yönetme gibi bir iddiaları yok; olmaz da. Amerika ordusu gelir, o meşhur ‘Millennium Challenge 2002’ tatbikatındaki senaryoya göre Ankara’yı ele geçirir. O zaman CHP, yeni parti, onlarla birlikte olan HDP, onun kuyruğuna katılan SP. Onları getirir, Irak’ta olduğu gibi koltuklara oturtur. Öyle bir senaryonun gerçekçi olan hiçbir tarafı yok. İktidar olma şansı yok. Türk milleti onlara geçit vermedi ve vermeyecek. Hayalleri bıraksınlar, akıllarını başlarına toplasınlar” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.