Şantiyenin yanına makam çadırı kurdu

GÜNDEM 08.01.2020 - 20:39, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Şantiyenin yanına makam çadırı kurdu

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, Kanal Korkuteli şantiyesinin yanına kurduğu ‘Makam Çadırı’nda gazetecileri ağırladı.

haberimizvar.net-Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü erken kutladı. Başkan İşlek, Kanal Korkuteli şantiyesinin yanına kurduğu ‘Makam Çadırı’nda gazetecileri ağırladı. 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ Antalya ve Korkuteli basınını ilk olarak makamında ağırlayarak onlarla bir süre sohbet eden İşlek, daha sonra bütün gazetecilerle toplu halde bir öğlen yemeği organizasyonuna katıldı. Yemek sonrasında 2020 yılının en önemli projelerinden olan Kanal Korkuteli şantiyesinin yanına kurmuş olduğu ‘Makam Çadırı’nda gazetecileri ağırlayan Ömer İşlek, Kanal Korkuteli projesi hakkında bilgilendirmelerde bulundu. ÇADIRA SOBA KURDU Yörük Çadırı’ndan kendisine ‘Makam Çadırı’ yapan ve içine soba da kuran Başkan İşlek, günün büyük bir bölümünü çadırda geçirdiğini, misafirlerini burada ağırladığını söyledi. Korkuteli Seyirpark projesini de gazetecilerle birlikte inceleyen İşlek, son olarak Korkuteli 1071 Yüzme Havuzu ve Spor Yerleşkesi’nde gazetecilerle sohbet etti. 
Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, Kanal Korkuteli şantiyesinin yanına kurduğu ‘Makam Çadırı’nda gazetecileri ağırladı.

haberimizvar.net-Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü erken kutladı. Başkan İşlek, Kanal Korkuteli şantiyesinin yanına kurduğu ‘Makam Çadırı’nda gazetecileri ağırladı.

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ

Antalya ve Korkuteli basınını ilk olarak makamında ağırlayarak onlarla bir süre sohbet eden İşlek, daha sonra bütün gazetecilerle toplu halde bir öğlen yemeği organizasyonuna katıldı. Yemek sonrasında 2020 yılının en önemli projelerinden olan Kanal Korkuteli şantiyesinin yanına kurmuş olduğu ‘Makam Çadırı’nda gazetecileri ağırlayan Ömer İşlek, Kanal Korkuteli projesi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

ÇADIRA SOBA KURDU

Yörük Çadırı’ndan kendisine ‘Makam Çadırı’ yapan ve içine soba da kuran Başkan İşlek, günün büyük bir bölümünü çadırda geçirdiğini, misafirlerini burada ağırladığını söyledi. Korkuteli Seyirpark projesini de gazetecilerle birlikte inceleyen İşlek, son olarak Korkuteli 1071 Yüzme Havuzu ve Spor Yerleşkesi’nde gazetecilerle sohbet etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.