İptal edilen KPSS'de ön inceleme tamamlandı

EĞİTİM 30.09.2022 - 12:50, Güncelleme: 30.09.2022 - 12:50
 

İptal edilen KPSS'de ön inceleme tamamlandı

YÖK Başkanı Erol Özvar, KPSS soruşturmasının tamamlandığını söyledi.

haberimizvar.net- Özvar iptal edilen sınavla ilgili yapılan inceleme için “Bugün, genel kurulda bu KPSS inceleme raporu değerlendirilecek ve neticesi hakkında gerekli işlemler tesis edilecek. Sonuçlandığı ifade etmem mümkün şu anda" açıklamasında bulundu” dedi. 31 Temmuz'da yapılan KPSS oturumları, sınavda çıkan bazı soruların Yediiklim Yayınları tarafından yayımlanan deneme sınavlarında da tespit edilmesi nedeniyle iptal edilmişti. 6-7 ve 14 Ağustos'ta yapılacak KPSS oturumları da ertelenmişti.
YÖK Başkanı Erol Özvar, KPSS soruşturmasının tamamlandığını söyledi.

haberimizvar.net- Özvar iptal edilen sınavla ilgili yapılan inceleme için “Bugün, genel kurulda bu KPSS inceleme raporu değerlendirilecek ve neticesi hakkında gerekli işlemler tesis edilecek. Sonuçlandığı ifade etmem mümkün şu anda" açıklamasında bulundu” dedi.

31 Temmuz'da yapılan KPSS oturumları, sınavda çıkan bazı soruların Yediiklim Yayınları tarafından yayımlanan deneme sınavlarında da tespit edilmesi nedeniyle iptal edilmişti. 6-7 ve 14 Ağustos'ta yapılacak KPSS oturumları da ertelenmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.